http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: Jornada Funesta

martes, octubre 18, 2005

Jornada Funesta

Aquesta jornada no la recordarem com una de les més positives.
Los 2 equips del nostre poble van perdre.
C.A. Roda de Barà: 3 C.F.J.Catalònia: 0

Resultat totalment enganyós: Tot i la contundència del resultat el Catalònia no va merèixer perdre.

Durant la primera part del partit el Catalònia va controlar als tarragonins sense renunciar tampoc a la victòria. Però en el min.45 i fruit d'una jugada il·legal els de Barà van marcar el primer gol, que mai hauria d'haver pujat al marcador. En la repressa els nois de Paco Gilabert es van tirar a l'atac per tal de buscar en primera instància l'empat. Que haurien aconseguit si no fos per la mala sort dels pals. Fins a 3 pals (2 en una sola jugada) van estabellar els verd-i-blancs a la fusta. Subi, Talarn i Manel Carles van ser els afortunats de tal desgràcia! I és cert que qui perdona ho acaba pagant! Per què la segona part va ser un monòleg dels jesusencs, però en un contratac a falta de 15 min per la finalització del matx els rogencs van marcar el 2n gol que ja semblava sentenciar el matx. Tot i així els nostres jugadors no es van enfonsar i van continuar buscant el gol. En temps afegit i amb els visitants totalment abocats a l'atac els locals van establir el ja definitiu 3-0.
Com ja hem comentat, tot i la derrota els jesusencs van tornar a deixar molt bona impressió. De fet ho han fet en tots els encontres disputats fins ara.

  • Pàg. Web Oficial del C.A. Roda de Barà.

  • Resultats de la jornada 5.

  • Classificació jornada 5.


  • Per altra banda el Catalònia B es va desplaçar fins a Ascó per disputar el seu partit corresponent a la 5a jornada. En principi era un camp propici per a puntuar, ja que l'equip de la Ribera d'Ebre no havia guanyat cap encontre i comptva tan sols amb 1 punt en la classificació. Però els nostres jòvens van tornar amb les mans buides després de tan llarg desplaçament. El resultat final fou de CLUB ESPORTIU ASCO E.F:4 C.F.J. Catalònia "B": 3.
    A destacar los 3 gols del gran capi, Alfonso. Desgraciadament no és el primer cop que l'emblemàtic jugador fa un hat-trick i no serveix per res. Que hi farem! Algun dia algú haurà de reconèixer la gran tasca realitzada per aquest gran jugador, igual de tímid que valuós, que ha donat molt a l'únic club de la seua vida (tot i tenir moltes "nòvies"). Desde aquestes línies posem un granet d'arena.

    La propera jornada ens depara el següent encontre:

    C.F.Jesús Catalònia vs. U.D. Polvoritense (23 octubre, Camp de la Santa Creu, 16:00h.)

    El Cata té a priori una bona oportunitat per continuar estant en les posicions capdavanteres ja que rep al penúltim classsificat, la U.D.Polvoritense. L'equip barceloní suma tan sols 2 punts, és a dir, no ha guanyat cap partit, i en la darrera jornada va empatar a casa. U.D. Polvoritense 2: F.C. Mollerussa: 2 . Tot i així, fóra bo que els nostres jugadors no es relaxessin.

  • Pàg web No oficial de la U.D. Polvoritense. Encara que, no està massa "currada".

  • Resta de Partits.

  • Per la seva banda, els filial rep el dissabte per la tarde al C.F. Ampolla. Un dels equips capdavanters de la categoria amb clares espectatives d'ascens (2n classificat a 3 punts del líder: l'Horta de St.Joan). Segur que el nostre suport farà que els nois de De la Vega treguin un resultat positiu de l'encontre.