http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

lunes, septiembre 18, 2006

ENS QUEDEM SECS!!
Vila-seca: 1 CF Jesús CATALÒNIA: 0
Els jesusenc perden justament en la 1ra jornada, enfront un Vila-seca ordenat.
El partit no passarà a la història per la seua espectacularitat o bon joc. Va ser més aviat un partit tosco. Amb molt de mig-campisme. A la 1ra part el domini parcial va ser dels verd-i-blancs, que amb 2 ocasions de gol claríssimes (Aleix i Ruben) podrien haver col·locat amb avantatge al marcador als visitants. Per altra banda, els locals sortien al contra-atac i tingueren una doble oportunitat per inagurar el casiller, però Vizcarro va intervenir perfectament en ambdues ocasions. Ja amb el temps de la 1ra part exahurit i superat i l'extrem dret groguenc marcava el 1r, i a la postre únic gol del partit, i que donaria los 3 punts per als del Tarragonés. A la mitja part, potser un premi excessiu per als mèrits d'uns i altres. Lo més just 1-1 ó 1-2.

A la 2na part els jesusencs sortiren amb ganes!! Però amb ganes i prou!! Una 2na part sense idees, perduts, sense llegir bé lo partit!! Pilotes llargues, penjades sense sentit, joc directe!! molts nervis i sense ocasions!! Lo joc que haviem de desenvolupar era lo de tocar, jugar per terra, triangulant!! Tenim equip per fer-ho i ho han demostrat sobrades ocasions!!


La nota negativa va ser una petita pica-baralla quan un jugador visitant no tirà la pilota fora i seguí el joc quan el porter local estava estés al terra!! fingint i perdent temps descaradament i quan just en la jugada anterior els jugadors del Vila-seca havien actuat de la mateixa manera després de rebre el mateix jugador del Catalònia una forta patada a l'entrecuix!!

I Finalment, vam marxar com els carrers de la cançó del dúo Late Light Alumni: "Empty Streets"!!: Lo video disponible a partir de dimarts tarde!!
Resultats jornada 1 i propera jornada (2).
Classificació jornada 1.


I la propera jornada ens visitarà el Polvoritense. Equip que desgraciadament ens coneixem mútuament pels incidents que van haver la temporada passada en un i altre camp. Esperem que no tornen a passar situacions com les viscudes l'any anterior, per cap dels dos equips. En lo referent a l'esportiu els de Montjuich venen de perdre el 1r partit, però en aquest cas els blanc-i-blaus van perdre a casa contra el Cambrils per 1-3.

Etiquetas: , , ,