jueves, noviembre 06, 2008

PUNTET AGRE-DOLÇ

ALCANAR “B”: 1 CF JESÚS CATALÒNIA "B": 1
El filial una vegada més perdona al rival quan estava noquejat i acaba emportant-se, malgrat tot, un valuós puntet de la Fanecada.

El partit va començar molt bÉ per als jòvens jesusencs que van sortir en tromba i al minut 1 ja havien marcat el primer gol, gràcies a una jugada penjada a l'area en que Pons de cap introduia la pilota dins la porteria canareua. Després del gol els verd-i-blancs van gaudir de 20 minuts molt bons on haguessen pogut sentenciar el partit, amb tres ocasions clares per a augmentar la diferència, fins i tot van fer un pal. Però el gol no va entrar i l'Alcanar es va anar posant al partit i fruit d'això en una contra van igualar el marcador gràcies a un xut de fora l'àrea que li va botar davant a Ivan i no la va poder aturar. Mitja part i 1 a 1.

A la represa els dos equips intentaren endur-se los 3 punts, però el marcador ja no es mouria. Els nois de Gildo i Chava van tenir fins a tres ocasions molts clares per tornar a avançar-se en el partit, una del gran balí (Aleix) i l'altra d'Ernest Blasco, que tot sol davant el porter va enviar la bimba lleuregament desviada.

Resultat agre-dolç (com lo pollo dels xinos), perquè los tres punts pel partit haurien pogut anar cap a Jesús, encara que l'Alcanar també va fer un bon partit, molt seriós i va tindre les seves ocasions per capgirar el marcador. S'ha de sentenciar el partit quan es té al rival contra les cordes, sinó al final passa el que passa.

Ara a pel Godall que l’entrena el jesusenc Tomàs Bayano, penúltim classificat amb només 4 punts i que aquesta darrera jornada a perdut com a local davant el Tivenys per 2-4. Dissabte a les 19:00h a la Santa Creu.