UNA ALTRA GOLEJADA PER COMENÇAR L'ANY 2009

UE MONTBLANC: 0 CF JESÚS CATALÒNIA: 3

Els jesusencs inicien l’any igual que com el van acabar: golejant!

Gols: 0-1, Calafat (22’). 0-2, Robert (35’). 0-3, Fatsini (85’).

El Jesús Catalònia es presentava al municipal de Montblanc amb sols 12 jugadors de camp i amb el porter suplent Ivan, ja que Marc Sales segueix lesionat i Pau, porter suplent habitual, jugava amb el seu equip a la Ràpita.

Baixes:
Gumiel que es va quedar incomunicat a Gandesa,
Carlos Asin motius laborals,
M.Carles amb la grip,
Castillo que continua lesionat,
Marc Sales segueix lesionat i

això va fer que el conjunt jesusenc anés amb “quadro” a Montblanc (per què no van anar jugadors del filial, si estos descansaven?? No hi ha ningú en prou classe o categoria per anar en lo 1r equip?? Si és així quina funció fa lo filial??) però en definitiva bon partit del “Cata” que segueix poc a poc el seu camí per a tornar a Preferent.

El conjunt jesusenc va sortir a guanyar el partit des del 1r minut per seguir en els llocs cap-davanters de la categoria. Al minut 22, Toni Calafat inaugurava el marcador desprès d'una excel·lent jugada individual on anotaria pel pal curt (és el seu 6è gol en el Campionat). Malgrat l’avantatge momentani, l'equip de Guillermo Camarero no es relaxà ni un moment i va seguir jugant a futbol, mentre que Marcos, porter jesusenc, es mirava el partit desde la porteria sense gaire feina per resoldre, com un espectador més.

Els verd-i-blancs seguien assetjant la porteria local i encara abans del descans...qui si no? Pitxixi Aleix faria el 0-2 desprès de un poc de fortuna. Va intentar fer-li una vaselina davant la sortida del porter local, aquesta li sortí molt desviada, però amb la sort que el pèssim estat del terreny de joc deixaria la pilota enganxada al fang, i Aleix golejador nat que seguia la jugada, sols li caldria posar el peu per anotar el 2n gol de la tarde i el seu 17è en 16 partits.

A la 2na meitat va fer un gran partit i fins i tot hagues pogut caure algun gol més desprès de que l'arbitre no xiulés un parell de penalts molt clars que fins i tot els jugadors del Montblanc no s'ho podien acabar de creure. Ja a les postrimeries del matx Juanma Fatsini tiraria una falta dirigida a les mans del porter local que li acabaria relliscant i posant-se-la dins, donant el partit per acabat a pocs minuts del final.

Reivindicacions:
Juanma porta 3 gols de falta i sempre hem comentat (jo el 1r!!) que són errors del porter!! Crec que no li podem atribuir tots los gols per demèrit dels porters contraris!! Alguna cosa deu fer per a que això passe, no??

Anècdotes:
Gumiel que tornava de la lesio es va quedar incomunicat a gandesa per causa de la neu i va descansar una setmana més. Potser millor per al repòs del jugador, no??

L’entrenador del Montblanc va anar a pasar una pilota que havia anat fora del terreny de joc durant el partit i al passar-la va acabar relliscant i de cap a peus de fang. Va necessitar de l’ajuda del linier que passava per allí per aixecar-se. El pobre home estava operat de la cadera i anava coixo. Un saludo i que no haigue anat a més.

El terreny de joc estava congelat i a mesura que pasaven els minuts estava amb pitjor estat per practicar el futbol.

El municipal de Montblanc sols comptava amb 18 espectadors 10 dels quals eren jesusencs!!

Altres cròniques davant el Montblanc.

Classificació

1 - Campclar ---- 34 ----- 16 ---- 11 ----- 1 ----- 4 ----- 36 ----- 18
2 - J. Catalònia -- 33 ---- 16 --- 10 ----- 3 ---- 3 ----- 43 ---- 17
3 - la Cava ---------- 32 ------ 16 ------ 10 ------ 2 ------- 4 ------ 27 ------ 21
4 - Gandesa --------- 31 ------ 16 ------- 9 ------ 4 ------- 3 ----- 33 ------ 19
5 - Reddis ----------- 30 ------ 16 ------- 9 ------ 3 ------- 4 ------ 29 ------ 22
6 - Torredembarra -- 28 ------ 16 ------- 9 ------ 1 ------- 6 ----- 19 ------ 25
7 - Vila-seca --------- 24 ------ 16 -------- 6 ------ 6 ------ 4 ------ 22 ------ 14
8 - La Canonja ------ 23 ------ 16 ------- 6 ------ 5 ------- 5 ----- 18 ------- 18
9 - Alcanar ---------- 22 ------- 16 ------- 5 ------ 7 ------- 4 ----- 17 ------- 16
10 - Remolins -------- 21 ------ 16 -------- 5 ------ 6 ------ 5 ------ 27 ------- 22
11 - la Sénia --------- 19 ------ 16 ------- 5 ------ 4 ------ 7 ------ 20 ------ 24
12 - Ulldecona ------- 19 ------ 16 ------- 6 ------ 1 ------- 9 ------ 21 ------ 28
13 - Aldeana --------- 16 ------ 16 -------- 4 ------ 4 ------- 8 ----- 15 ------ 23
14 - l'Hospitalet ------ 15 ------ 16 -------- 4 ------ 3 ------ 9 ------ 25 ----- 26
15 - Montblanc ------- 14 ------ 16 -------- 4 ------ 2 ------ 10 ----- 12 ------ 25
16 - Deltebre --------- 13 ------ 16 -------- 3 ------ 4 ------ 9 ------- 21 ----- 28
17 - Oleàstrum --- 13 ------ 16 ------ 2 ----- 7 ----- 7 ----- 14 --- 26
18 - l'Ametlla ----- 12 ------ 16 ------ 3 ----- 3 ---- 10 ---- 15 ---- 41

Propera Jornada, la última de la 1ª volta:
Davant l’Ulldecona, els del Montsià/falduts abans de la darrera jornada portaven 3 partits consecutius en victòria, ratxa truncada davant el líder Camp Clar (2-5) que van deixar escapar la victòria quan al min 70 guanyaven per 2-1 i jugaven en un jugador més.
Com a visitant ha obtingut 10 punts dels 19 que té i actualment ocupa la 12a posició de 18 (a 5 del descens).