http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

lunes, septiembre 25, 2006


"S'ENCÉN la PÓLVORA!!"
C.F.JESÚS CATALÒNIA: 2 U.D.POLVORITENSE: 1
Després d'una altre partit contra el Polvoritense dominat pels assumptes extra-esportius els jesusencs, jugant amb inferioritat numèrica, sumen els primers punts del campionat.
El partit es presentava, ja en primera instància, molt interessant. Era lo primer partit oficial a casa. A l'equip, vulguem o no, es respira certa tensió i dubtes sobre la plantilla, i per acabr-ho de salpimentar ens visitava la UD Polvoritense, un equip que en la temporada passada vam tenir uns problemes aliens al futbol que no valia la pena recordar. Però diuen que la raça humana és la única que entrompeça dos vegades en la mateixa pedra. I com a mostra un botó.
El partit va ser molt tens, amb jugades dures i joc subterrani. Els locals s'avançaren amb gols de Manel Canalda i Ruben Masià (que marcava el primer gol amb la samerreta verd-i-blanca). Com a conseqüència del joc fort i dur el Catalònia es queda en 10 jugadors, després li succeiria el mateix als blanc-i-blaus. I ja a les acaballes una altra expulsió local deixava als jesusencs en 9, fet que van aprofitar els visitants per retallar distàncies i maquillar lo resultat.
Al final del partit imatge lamentable dels jugadors barcelonins encarant-se amb el públic local.


Resultats jornada 2 i propera jornada (3).
Classificació jornada 2.
(Una vegada més agrair la gentilesa desinteressada de Jordi Vallés per les fotos que podeu vore)


En breu us informarem de les novetats del filial i de la pròxima jornada.

Etiquetas: , , ,