http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

miércoles, diciembre 20, 2006

PER OBLIDAR

Després d'un partit força dolent per part dels locals, els visitants guanyen amb autoritat, situant-se empatats amb el 2n classificat, i els jesusencs s'enfonsen en la taula.

El partit se podrà recordar per...res!?!?? Els jesusencs van estar desapareguts durant 70 minuts!!! A la primera part el pes del partit el portà l'Olímpic de Mora d'Ebre. Controlaven la pilota i creaven perill amb triangulacions ràpides sobretot per la seua banda esquerra . D'aquesta manera arribà el gol dels blanc-i-blaus. Durant el últims 10 minuts els jesusencs haurien pogut empatar, sobretot després d'un cop de cap d'Alfonso. I quan millor jugaven els verd-i-blancs s'arribà al descans.
A la tornada les coses canviaren una miqueta. El de la ribera cediren parcialment la pilota, però el Catalònia no arribava a la porteria contrària i el perill lo portaven els visitants. Ja a les acaballes del partit l'Olímpic sentenciar el partit amb el 2n gol!!

L'Olímpic Mora d'Ebre va demostrar perquè ocupa la segona plaça i natros l'antepenúltima!! Res a objectar a la victòria dels morencs!! La única notícia positiva (que ho és i molt!!) va ser la reaparició de Joan Gisbert als terrenys de joc després d'una llarga lesió. A vore si en lo futbol de les seues botes pot ajudar a l'equip a redirigir la situació actual.

I ara si que ja toca patir!! Els jesusencs es queden despenjats en la taula classificatòria!! El grup de la salvació es troba a 5 punts, quan queden 6 partits!! L'assumpte ara crec que ja és preocupant!! Hauran de canviar molt les coses per a que no entrar al grup de descens!! Però res és impossible!! Dimenge 7 gener la primera final!! En front el Ginestar!! situat 2 punts per sota!! tot lo que no sigue una victòria farà que les coses estiguen molt, però que molt fosques!!

RESULTATS GRUP 1
Jesús Catalònia "B"-Olímpic 0-2
Corbera-Pinell 1-1
JE Ascó-Flix 1-1
Benifallet-CE Ascó 1-4
Ginestar-Batea 1-2
Horta, descansa
RESULTATS GRUP 18
Ampolla-Sant Jaume 1-1
Godall-Jesús i Maria 1-2
Rapitenca-Santa Bàrbara 3-0
l’Ametlla-Deltebre 2-1
Camarles-Perelló 2-2
Masdenverge, descansa

I com Avril Lavigne ho tenim "Complicated"!!!

Etiquetas: , , ,