miércoles, noviembre 29, 2006

SENSE PREMI
La tàctica defensiva dels verd-i-blancs funcionava a la perfecció. L'Ascó portava lo pes del partit, dominava (al menos la possessió de la pilota), però no podia amb la muralla jesusenca. Però els 5 últims minuts de la primera part van ser desicius per al desenvolupament del matx. En aquest curt període de temps els jesusencs perderen la concentració i els de la Ribera van ser capaços de perforar la porteria jesusenca per partida doble. A la 2na part els nois d'Albert de la Vega van sortir plenament convençuts per tal d'emportar-se algo de profit d'Ascó. I quan només es portaven 5 minuts de la repressa, la cosa marxà de cara per als del Baix Ebre, ja que Óscar escurçava distàncies. Els jesusencs creixeren i van tenir les seues ocasions per empatar: 2 clares ocasions visitants que els jugadors XeXo i Alfonso no encertaven a enviar el baló a l'interior de la xarxa. L'Ascó poc a poc es va anar despertant i hagués pogut sentenciar, fet que finalment aconseguí ja a les acaballes de l'encontre. Malgrat la derrota, com Sash, Jo Crec en la salvació: "I believe".

La desgraciada notícia fou una nova lesió al genoll del davanter jesusenc Cristian. Fet encara a tenir més en consideració si tenim en compte que pot tractar-se d'una recaiguda i que l'espigat jugador ja va estar molts mesos apartat dels terrenys de joc per aquest motiu. Des d'aquí només podem desitjar-li molts d'ànims i que es recuperi l'abans possible, però sense presses (si us plau!!) si es confirma l'alcanç greu de la lesió.

I aquest dissabte...ens visita lo Corbera. En el partit de la primera volta vam aconseguir guanyar gràcies a un penal clar per unes mans, precedides d'una possible falta del jugador corberenc. Fa 2 jornades l'equip blauet va ser el primer capaç de derrotar a l'Horta, tot i que en la darrera jornada els corberencs han perdut com a local contra la Juventud Ascó. Malgrat la derrota, el Corbera continua sent un dels aspirants a ocupar la 3ra plaça que dóna accés a jugar la lligueta d'ascens. Per altra banda, serà la tornada de l'entrenador JM Lleixà a una de les banquetes que ja havia defensat!! però al costat contrari!! Per tots aquests motius i per la imperiosa necessitat dels jesusencs de treure los 3 punts, es preveu un partit intens, no exempt d'emoció i no apte per a cardíacs!!! No cal ni dir que s'espera la calor humana de tota l'afició per ajudar a fer entrar la pilota a la porteria visitant!!! Dissabte a les 19:00 hores a la Santa Creu!!