miércoles, noviembre 01, 2006

Els verd-i-blancs tot i emportar-se un punt de la visita al camp del Marianao Poblet surten amb un gust agridolç, després de que els empataren a 5 minuts del final i de vore com l'àrbitre els impossibilitava de sumar la primera victòria com a visitant. Els jesusencs sabedors de la importància del partit van sortir molt concentrats i ja als 6 minuts, després d'una gran combinació entre Solla i Jesús va servir per a que aquest últim marqués el 1r gol del partit. El Catalònia cedir el domini territorial als locals, però en ràpids i eficaços contraatacs mostraven molta perillositat enfront l'àrea roig-i-negra. Les més clares d'Aleix. I precissament al min 27, el davanter reguerenc va definir oportunament una de les contres, després de regatejar el porter local i marcar a porta buida. Abans del descans el porter visitant Sergi va tenir feina per evitar la retallada local.
A la repressa els canvis locals donaren un altre aire als locals i més profunditat en el joc. Però al min 66 una errada del porter local habilitava per a que Solla encarés solet de cara a porta quan va ser tombat clarament pel porter de Sant Boi, lo que hauria significat l'expulsió del porter i possiblemnt lo 0-3 i la sentència del partit. Incomprensiblement lo Sr De La Cruz Estalche va ser l'únic que no va vore res!! Només 5 minuts més tard el mateix àrbitre si que va observar una jugada confusa a l'interior de l'àrea jesusenca si que va assenyalar un penal a favor dels locals que Alex Cívico s'encarregava de transformar per retallar la distància. I un altre cop als últims 5 minuts el Marianao feia el goooooool de la jornada quan Alberto Gonzalez des de 25 metres amb un espectacular xut creuat.

Una verdadera llàstima que tornessim a perdre punts per culpa de gols als últims minuts, per culpa de gols espectaculars de molt lluny i per culpa, sobretot, d'uns senyors que pel fet de ser de la "perifèria" de Barcelona no deu interessar que estiguessem a una categoria d'àmbit català.

Resultats jornada 7 i propera jornada (8).
Classificació jornada 7.

Tot i així, aquest és el camí a seguir i segur que aquest partit marca un punt d'inflexió en el joc i sobretot en els resultats dels jesusencs en els pròxims partits. El següent contra el Vista Alegre. La temporada passada vam aconseguir sumar los 3 punts (podeu llegir la crònia: Crònica Partit temporada anterior Jesús Catalònia-Vista Alegre) com a locals i després en la última jornada i a Castelldefels vam aconseguir la 2na victòria particular i la confirmació de permanència d'un any més a Preferent (Crònica Partit temporada anterior Vista Alegre - Jesús Catalònia). Podriem dir que sen's dóna bé, però ja sabeu que en l'àmbit del futbol cada partit és un món!! de móns, planetes, galàxies i constel·lacions n'hi ha moltíssims!!!

Fotos fetes per Marta Pérez i extretes d'un magnífic reportatge de l'encontre, encara podeu gaudir de més fotos, a la pàgina de Regional Preferent (www.regionalpreferent.com): http://www.regionalpreferent.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=37