lunes, octubre 23, 2006

S'escapa un altre puntet en els minuts finals i ja és lo 4rt partit (de 6) que rebem un gol en els últims 10 minuts.
Els jesusencs van sortir prou forts i concentrats i als 15 min Ruben avançava als jesusencs. Fins als 25 min el domini va ser local, però apartir d'aquí els visitants es van treure la son de les orelles i van començar a jugar en criteri. Desgraciadament, l'empat al min 30 va arribar amb una errada de marcatge clamorosa a la sacada d'un córner que Heri va rematar solet a l'interior de l'àrea verd-i-blanca. I només 3 minuts més tard, altre cop Heri, empalava un fort xut de fora l'àrea que va sorprendre Sergi. vist lo vist ja es temia lo pitjor, però els locals van aguantar dignament lo cop d'efecte dels barcelonins. A les acaballes de la 1ra part, una errara clamorosa (ara de la defensa blanc-i-negra) deixava la pilota morta a l'interior de l'àrea per a que David Solla definís perfectament i deixés el resultat que s'arribava a la mitja part: 2-2.

A la represa, els locals intentaren capgirar lo marcador, però els visitants poc a poc es feren dominadors del matx i marcant lo ritme de partit. Així fou com en el min 80, sense temps per a reaccionar, l'Horta marcava el 3r gol del seu compte particular i deixava el marcador final amb 2-3.

Resultats jornada 6 i propera jornada (7).
Classificació jornada 6.

De moment molt pobre balanç per als jesusencs que sumen 3 punts de 18 possibles, fet que ens ha situat en la posició penúltima, superant només al Polvoritense que té un punt, equip que per cert, aquesta setmana no va cabar el seu encontre per invasió del públic local contra el Sitges.

Cool Slideshows

I la pròxima jornada ens desplaçem fins a Sant Boi on disputarem el partit amb el MArianao Poblet, un dels equips "gallitos" de la categoria. Tot i així com a locals es mostren més irregulars (1 victòria, 1 empat i 1 derrota) que no pas com a visitants (2 victòries i 1 empat). Recordem que en aquest camp és on lo Jesús Catalònia va debutar l'any passat (i per 1ra vegada en la seua història) a la Preferent!! I ho vam fer en victòria!! Esperem que aquest camp torni a ser talismà per als verd-i-blancs!! Que bona falta mos fa!!!