http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, octubre 03, 2006

AIXÒ NO RODA!!

Després d'una 1ra part molt digna els jesusencs s'ensorren després d'un gol psicològic a l'inici de la 2na meitat.
Durant els primers compassos del partit els verd-i-blancs van plantar cara als locals i fins i tot van poder igualar el gol inicial rodenc mitjançant Aleix. Amb el resultat d'empat a 1 s'arribà a la fi dels primers 45 min. A la repressa el gol local tan matiner va caure com una lloça insuperable per als jesusencs que poc a poc van sucumbir i veient com anaven caient els gols.

Resultats jornada 3 i propera jornada (4).
Classificació jornada 3.

I la pròxima jornada....ens visita la UD Viladecans!! Podeu saber més de l'equip roig i blanc a:
Pàgina Web UD Viladecans.
o Plantilla UD Viladecans, des de RegionalPreferent..

La temporada passada davant els viladecanencs vam aconseguir 4 punts dels enfrontaments directes dels 6 possibles, i podrien haver estat si a Viladecnas els locals no empataren ja quasi amb el temps complert, és a dir, que portem una bona ratxa amb els del Baix Llobregat. Però com sabeu això no vol dir, i diumenge a la Santa Creu s'haurà de suar de valent i tornar a fer que sigue practicament inexpugnable!! per altra banda els roig-i-blancs han sumat 2 punts fruits de 2 empats i 1 derrota. Esperem que no estrenin el casiller de victòries aquesta jornada!!

(Les fotos tornen a ser "gentilesa" de www.regionalpreferent.com


Etiquetas: , , ,

4 Comments:

At miércoles, octubre 04, 2006 1:22:00 p. m., Blogger Pingu said...

PER OBLIDAR!!!

 
At miércoles, octubre 04, 2006 9:02:00 p. m., Blogger krusty said...

I per apendre dels errors!!! jeje!!

 
At lunes, octubre 09, 2006 6:17:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

Krusty, les fotografies dela pagina de la UD Viladecans estan molt mes actualitzades que la que has colocat de la nostra plantilla que es la que surt a la pagina de regionapreferent.com, es de l´any passat aquesta foto.A la pagina meva hi ha una d´aquest any.Per altre cop ja saps company.

Vinga molta sort per al futur y esperem que la derrota que us vam causar ahir no us fagi mal y guanyeu la setmana vinent a sitges.

 
At lunes, octubre 09, 2006 8:54:00 p. m., Blogger krusty said...

Merci German (¿?)!! després de penjar-la vaig vore-ho pro ja no ho vaig canviar!! Ho tindré en compte!! La derrota segur q ha fet mal, pro ens hem d'aixecar i seguir lluitant!!
Merci altre cop!!

 

Publicar un comentario

<< Home