http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

jueves, octubre 26, 2006

CF JESÚS CATALÒNIA "B":4
BENIFALLET: 3
Tarde de futbol entretinguda on es van poder gaudir de 7 gols.
on els jesusencs (i també el Benifallet) necessitaven els 3 punts com aire per respirar. El partit començà costa amunt per als jesusencs, ja que en una jugada desgraciada, amb gol a pròpia porta, els benifallencs s'avanançaven en el marcador. Però 2 gols del ja Etern Capità Alfonso Boix i Tomàs donaven ràpidament la volta al marcador. Abans del descans el Benifallet transformava un penal i retallava distàncies. A la 2na meitat els visitants es feren senyors del mig del camp però sense massa ocasions clares, tot i així aconseguiren empatar. Els verd-i-blancs s'anaren traent la son de les orelles i amb una gran cavalcada per banda de Carlos Asín (un dels destacats del partit) i amb un xut sec sorprenia al porter visitant i establia el que a la postre seria el definitiu 4-3 i la suma dels 3 punts!! En els últims minuts el Benifallet ho intentà de totes les maneres, però el marcador electrònic ja no es va moure.

En definitiva, victòria importantíssima per als nois d'Albert De la Vega per no caure en el desmotivament i creure més en les possibilitats de l'equip. Encara que no hem d'olvidar que lo Benifallet és el darrer classificat!!

RESULTATS:
Grup 1r
Pinell-Flix 1-3
Corbera-Ascó E.F. 3-2
Ascó J.D.-Batea 3-2
Horta-Ginestar 2-0
J. Catalònia-Benifallet 4-3
Olímpic descansa

Grup18è.
SANT JAUME 1 - JESUS I MARIA 0
RAPITENCA 2 - CAMARLES 1
MASDENVERGE 1 SANTA BARBARA 1
GODALL 3 PERELLÓ 3
AMPOLLA 1 DELTEBRE 1
Ametlla Mar Descansa

I aquesta jornada...fins a Flix 2n classificat i un dels ferms aspirants a l'ascens, si més no ha entrar al grup capdavanter per jugar el play off per a 1ra Territorial. L'any passat vam treure un valuós punt del desplaçament a la capital de la Ribera. Per què no ho podem repetir?!?!?
Crònica del partit de la temporada passada: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/02/malats-ltims-minuts.html

Propera jornada:
Grup 1º
Flix - Jesús Catalònia
Ascó CE - Olímpic
Batea - Corbera
Ginestar - Ascó JD
Benifallet - Horta
Descansa: Pinell
Grup 18º
Santa Bàrbara - Sant Jaume
Deltebre - Masdenverge
Perelló - Ampolla
Camarles - Godall
Ametlla - Rapitenca
Descansa: Jesús i Maria

Etiquetas: , , ,