jueves, noviembre 02, 2006

Els jesusencs tornen amb les mans buides en un partit que no va saber aprofitar la superioritat numèrica.
Al primer quart de partit els de la Ribera d'Ebre després d'un còrner s'avançaven en el marcador. Només 5 minuts més tard el Flix patia la primera expulsió de la tarde. Breus instants després Tomàs posava encara més nerviosos als locals i empatava l'encontre. Però en una altra acció a jugada parada el roig-i-negres es tornaven a posar per davant en el marcador. Poc després els verd-i-blancs empataren de nou. Una nova expulsió del Flix no va servir per a que els jesusencs s'emportessen res de bo, ja que en dues accions més a pilota parada els locals establien el 4-2 definitiu.

I aquesta jornada el líder!! L'Horta de sant Juan!! la temporada passada vam ser l'únic equip a qui no va poder guanyar. A més de ser el primer equip en vençel's, i a més a domicili, ja ben entrada la competició (portaven 21 victòries i 3 empats). Si voleu recordar les cròniques clickeu damunt dels enllaços de sota:

Esperem que l'esperit de Pablo Picasso revisque entre els jugadors jesusencs!!! I no cal dir que s'espera a tots els aficionats a fer de valenta pressió a l'estadi "Ali Saliyem" de Jesús!!

(Al quadre de la dreta tenu la pròxima jornada)