lunes, noviembre 06, 2006

En un partit disputat sota una suau, però constant pluja, els verd-i-blancs es merexien molt més enfront d'un experimentat i resultadista líder.
El partit no començà bé per als interessos locals, ja que només se portaven 5 minuts de joc quan l'Horta s'avançà al transformar una falta. Els locals s'apoderaren del joc creant bones ocasions de gol per empatar, però fou altre cop els roig-i-grocs quan en una contra molt ràpida i molt ben trenada marcaren el 2n gol poc abans del descans. A la represa els jesusencs sortiren fort i escurçaren diferències després d'una gran jugada de Sam als 5 minuts de la 2na. A partir d'aquí domini quasi total dels jesusencs amb oportunitats de sobres per empatar el partit, però uns cops el desencert local i d'altres per l'encert del porter visitant Chema, feren que el Catalònia no pogués marcar. L'Horta es dedicà a defensar-se i a jugar al patadón sense cap intenció de crear joc. I quan l'empat es veia més a l'abast que mai, en un error defensiu local els de la Terra Alta sentenciaven definitivament el matx 1-3.
Càstic excessiu si tenim en compte el que es va vore sobre l'humit terreny de joc de la Santa Creu. Qualsevol desconeixedor de la classificació hauria jurat que s'havien intercanviat els papers. Però així és el futbol, de res serveix lamentar-se i esta és la diferència entre els equips capdavanters i la resta. Sense fer res te s'emporten los 3 punts, mentre que natros per sumar hem de fer moltíssims esforços.
I aquesta setmana...jornada de reflexió!!! Descans per agafar forçes!!