http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: CF Jesús Catalònia: 1 Oleastrum: 0

miércoles, enero 09, 2008

CF Jesús Catalònia: 1 Oleastrum: 0


Partit molt equilibrat, i a fases ensopit, el que van disputar l'Oleàstrum i el Jesús Catalònia a la Santa Creu. La tònica (Schweppes!) del partit va ser les poques ocasions creades per part d'ambdós conjunts. El Jesús Catalònia va desequilibrar el marcador gràcies a un autèntic golàs de Ruben Castillo al minut 76 de partit en una de les poques ocasions del matx. L'Oleàstrum hagués pogut empatar en el temps de descompte (potser lo resultat més just que hauria pogut donar-se) però la pilota es va estavellar al pal de la porteria de l'equip verd-i-blanc.


La nota positiva del partit, a més dels 3 punts aconseguits, és la mini-ratxa de 3 partits consecutius aconseguint la victòria. Aquest fet implica que poquet a poquet anem sortint dels llocs perillosos i apropant-nos més al lloc que crec jo que ens pertocaria.

La nota negativa de la jornada va estar la recaiguda de Manel Canalda, encara que al final sembla que no serà tan greu com es podia imaginar!! Des d'aquí molts d'ànims!! Per que sabem que s'ho pren molt seriosament i és un autèntic professional del futbol!!


El proper partit ens enfrontem a un dels "gallets" de la categoria: el Torreforta. Actulament ocupa la 2na posició i és un dels clars aspirants, de moment, a pujar de categoria. Compta amb un equip madur, contundent i expeditiu, com a locals al Municipal de Torreforta de 7 partits han aconseguit 5 victòries i 2 empats. Això implica haver aconseguit 17 dels 21 punts possibles i que encara estiguen invictes al seu feudo: tot un fortí!! Esperem que la bona ratxa del nostre equip, amb 3 victòries consecutives, no s'hagi truncat per indigestió de polvorons, cava i/o similars i que l'any 2008 mos porte molts de punts!!

(Si voleu vore la classificació i els resultats millor, cliqueu sobre la imatge!)

Etiquetas: , , ,

7 Comments:

At jueves, enero 10, 2008 5:26:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

Per fi va marcar Castillo alias: marca kuan vulgues !!!

Per cert: contra el Torreforta tornarem a jugar, com sempre, sense davanter centre !!!????

 
At jueves, enero 10, 2008 5:40:00 p. m., Blogger krusty said...

No sé si jugarem amb o sense davanter centre!! jo no sóc l'entrenador ;) !!! suposo q el míster sempre vol lo millor x a l'equip!! però és cert q a vegades falta una referència clara en atac, com altres anys podien ser Talarn o Aleix. Per que, sense desmereixer al q tenim, no hi ha un davanter centre clar!! sinó més aviat mitjes puntes o extrems!! encara q això depenent dels partits també podria ser beneficiós!! pro bueno, en lo q tenim és en lo q hem de lluitar!! així és la guerra!!!
I com deia Clemente (un gran filòsof del futbol!!) l'important no és quants juguen a dalt!! sinó quants arriben atacant!!
Respecte a Castillo crec q ets una miketa dur!! potser no està massa encertat de cara a porta pro no només això!! a més s'ha de sumar les lesions, les sancions...

 
At jueves, enero 10, 2008 6:51:00 p. m., Blogger krusty said...

He actualitzat i afegit algunes pàgines web o blogs del futbol ebrenc!! algunes d'elles les he aconseguit gràcies al treball de Robert verge (http://webfacil.tinet.cat/rverge), o sigue q x la part q li toca gràcies!!
Si n'hi ha alguna q no està si voleu feu-m'ho saber i la ficarem!!
Meci!!

 
At viernes, enero 11, 2008 10:35:00 a. m., Blogger Robert Verge Monclús said...

Gràcies per enllaçar la meva web de esport ebrenc, però he canviat l'adreça: http://webfacil.cat/rverge

Felicitats per la victòria i molta sort en el proper partit.

 
At viernes, enero 11, 2008 10:37:00 a. m., Blogger Robert Verge Monclús said...

No havia vist el teu darrer comentari, jo em refereixo al enllaç del teu menú de la dreta.

Entre tots farem l'esport ebrenc més conegut i seguit.

:)

 
At viernes, enero 11, 2008 11:19:00 a. m., Blogger krusty said...

Merci, és q ja feia dies q ho tenia mig preparat!! link redireccionat!! tot en ordre!! poc a poc la família creix!! Noies i nois!! sincerament, si teniu tmps passeu x la recopil·lació de tots los sports ebrencs del blog de robert verge!! no me pensava q n'hi haguessen tants: futbol, futbol sala, basket, hoquei, handbol, motor, aquàtics, volei, excursionisme, judo, tennis, ciclisme!! i més....
x cert, t'has dixat als cicloturistes de Jesús!! http://www.cicloturismejesus.es.vg

Molt bona faena!!!

 
At domingo, enero 13, 2008 4:43:00 p. m., Blogger krusty said...

Torreforta: 1 Jesús Catalònia: 1

Continúa la ratxa!!

 

Publicar un comentario

<< Home