http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, mayo 29, 2007

COMIAT AMB NOVA DERROTA!!

L'expectativa del partit era pobra!! L'únic alicient era ser l'últim a la Preferent, fins no sabem quant!! I si l'única motivació és aquesta...pos l'encontre va igual!!

Els locals no se jugaven res, eren eleccions municipals i la tarde estava "ploc, no ploc"!! Lo resultat d'aquest sumatori fa que hagués una de les entrades més pobres de la temporada, com era d'esperar!! I los que no van assistir al camp...això que se van trobar!! Per que lo partit en línies generals va ser molt pobre com a espectacle!! El Cambrils amb una derrota hauria estat condicionat a possibles descensos compensats, però tampoc va arriscar massa.
A destacar del matx los 3 gols!! Cada un a la seua manera i per motius diferents.
Primer s'avançà el Cambrils a meitat de la 1ra part al transformar un penal!! El lliure directe va ser tan infantil i absurd, com inútil!! Unes mans totalment voluntàries a la frontal de l'àrea tallant un centro sense cap mena de perill va propiciar lo penal "tonto" de la temporada!! Sort que no mos jugàvem res...
Abans del descans els jesusencs empataren gràcies a la suma de 2 factors: la "puteria" de Gumiel i l"ampanada" de l'àrbitre i el línier. Gumi va sacar un còrner en curt cap a ell!! Un autopasse!! i sense que ningú més toqués la pilota encarà la porteria i xutà davant l'assombrament generalitzat de tota la Santa Creu!! Sense massa comprensió lo gol pujà al marcador!! Mitja Part!!
A la 2na les coses no canviaren i continuà sent un partit "tosco" i trabat. Només destacar a l'últim minut del partit l'autèntic golàs de volea des de fora de l'àrea dels del Baix Camp, que los suposava la salvació automàtica!!

DEstacar la retirada del gran capità Francisco Subirats "Subi", que als 37 anys recents cumplits penja les botes, com se sol dir en l'argot futbolístic!! Només felicitar-lo per la gran temporada que ha fet, es troba en un estat de forma pletòric, i sobretot per tota la seua trajectòria futbolística!! La majoria defensant l'equipatge verd-i-blanc, però també en altres clubs en categories iguals o superiors com Tortosa, Sènia, Ascó...

Resultats última jornada (34).
Classificació DEFINITIVA.

En futures entrades intentarem fer una petita reflexió-resum de la temporada!! I possibles espectatives de cara la temporada vinent!!

L'última cançó de la temporada de Preferent crec que és prou explícita!! "S'ha acabat" dels Pets.

AH!! També està pendent la galeria de fotos d'aquest partit!!

Etiquetas: , , ,