viernes, mayo 11, 2007

PAS ENRERA!!

Després de 4 partits sense perde, 3 dels quals fin i tot, sense rebre cap gol, el Filial torna a sucumbir en l'últim sospir i surt golejat, de manera enganyosa, d'un dels rivals més directes: el Masdebverge!!

Gols: 0-1 Min 3 Tomas; 1-1 Min 12 Pau; 2-1 Min 60 Ivan; 3-1 Min 84 Gombau; 4-1 Min 87 Gombau.

El jesusencs encaraven òptimament l'encontre a l'avançar-se en el marcador, mitjançant Tomàs, tan bon punt iniciar-se el partit!! Tot i així els del Montsià reaccionaren eficaçment i en 10 minuts tornaven a situar les taules en el marcador. Durant la resta de la 1ra meitat el Catalònia es va posicionar correctament i los locals no podien desenvolupar lo seu joc.

A la tornada del descans, els 1rs minuts infructuosos portaren a cap-girar el marcador per part del Masdenverge després d'una jugada desafortunada per als jesusencs!! Los verd-i-blancs no tingueren més opcions que llançar-se a l'atac per intentar, com a mínim, restablir la igualada. Ja en els minuts finals amb el Catalònia abocat a l'atac, en 2 contres, el Masdenverge establia el definitiu i abultat 4-1.
Com a nota negativa extradeportiva el comportament Prepotent i xulesc de l'àrbitre (fins i tot va expulsar un aficionat!!! Si!! si!!)!! Gràcies al comportament exemplar i digne d'admirar dels 2 equips i de les 2 aficions no van haver danys que lamentar.

(Foto de la plantilla del Masdenverge extreta de l"especial Futbol" de "La veu de l'Ebre")

En el acamí de la salvació ha sorgit un obstacle molt difícil de neutralitzar. Queden 5 partits (15 punts!!) i la salvació teòrica està a 5 punts!! Tot i així mentre hi ha vida hi ha esperança!! O això mos han ensenyat sempre...El primer escull a salvar, ni més ni menys, que el líder!! EL Corbera!! L'equip de Paco Lleixà estar tenint una trajectòria admirable en aquesta lligueta, on encara no han perdut cap encontre, i han aconseguit 22 punts de 24 possibles (tenen 1 partit aplaçat!). Sense dubte un rival molt complicat, però que en la lligueta regular vam derrotar-los en los 2 parits disputats!! Per què no pot tornar a passar?!?!?