http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, mayo 01, 2007

AGONIA EXCESSIVA!!!

En un partit dominat, quasi totalment, los jesusencs obtenen amb gran patiment, després de desaprofitar incontables ocasions claríssimes i estavellar 3 pilotes al pal, los 3 punts que mos permeten continuar sommiant en la salvació!!

Els verd-i-blancs amb problemes de disponibilitat de jugadors (com quasi tota la temporada!!) sortí amb una alineació inèdita, però lògica!! Amb Joan Gisbert (del filial) i el juvenil Efren en l'onze inicial!! Precisament va ser Efren qui va portar més perill durant la 1ra part a l'àrea guissonenca. Ja en el minut 2 hauria pogut estrenar-se com a golejador a l'aprofitar la badada de la defensa visitant, però la seua bona vaselina va trobar el travesser i no el fons de la xarxa!! Ni 10 minuts més tard ho tornava intentar amb un xut creuat que sortí fregant el pal esquerre del porter lleidatà!! També tingueren les seus bones ocasions Castillo i Solla, i la més clara un lliure directe del pitxixi Aleix que s'estavellà al travesser!! Incomprensiblement lo marcador no se movia malgrat les nombroses ocasions jesusenques!! I a punt d'exhaurir-se la primer "round", una pèrdua de temps excessiva del porter visitant fou sancionada per l'àrbitre com a lliure indirecte i, ara si, David Subirats (pletòric de forçes durant tot l'encontre!!) amb un xut ras obria la llauna dels caragols lleidatans!! Mitja Part: 1-0, resultat just però curt!!

El descans fou un punt i seguit amb el joc jesusenc, per què continuà amb la mateixa tònica (Swchepps!?? o Nordic!!?!) : nombroses ocasions desaprofitades en el moment clau. I per a sorpresa de tot lo públic assitent va ser lo Guissona qui va perforar la porteria jesusenca, en una bona i ràpida sortida de la pilota des de la defensa!! Lo Catalònia no va canviar la filosofia i tingué més ocasions desaprofitades, entre elles un altre travesser d'Aleix!! Inexplicable lo que estava passant!! I quan l'ombra del reflexe de tot lo que ha passat durant tota la temporada sobrevolava la Santa Creu, va aparéixer lo cap del menut Castillo per aprofitar una sortida en semi-errada del porter guissonenc per marcar el 2n gol del Catalònia. Castillo tornava a golejar després de la seua llarga lesió!! I ho feia per donar una alé d'esperança als jesusencs!! El Guissona estirà les línies i s'abocà a l'atac, tancant als locals dins la seua àrea!!! Al final nerviosisme, agonia, patiment per tal de defensar los 3 punts!! Però s'aconseguirenQue era l'important!!!!!!

Resultats jornada 30 i propera jornada (31).
Classificació jornada 30.

aquesta jornada tornarem a BCN. El rival un històric del futbol català: El Sants. L'equip barceloní es troba en terra de ningú, esperant que passen les jornades sense cap objectiu!! Fins i tot ha deixar marxar alguns dels seus millors jugadors, que han fitxat per equips de la 1ra Territorial barcelonina, per intentar salvar o fer pujar l'equip, depenenent de les circumstàncies!! Com a local ha aconseguit 8 victòries, 3 empats i 4 derrotes (3 dels quals contra equips de la zona baixa: Cambrils, Gimnàstica Iberiana i Sant Feliuenc). Un total de 27 punts de 45 possibles!! Com ja és un habitual darreramant, és imprescindible puntuar!! La teòrica salvació es troba a només un punt!!

En el partit de la 1ra volta vàrem perdre per 1-2 després d'un inici de partit molt decebedor. Si voleu recordar-ho:
Partit 1ra volta davant el SantS

I la cançó de la setmana és de Carmina Burana "The mass", per què encara necessitem de molta èpica i lluita per intentar arribar al Port de la Preferent i així evitar lo naufragi cap a la Primera Territorial!!


((Altre COP PER MOTIUS TÈCNICS NO US PUC MOSTRAR LES FOTOS I LOS VIDEOS DE LES MILLORS OCASIONS I DEL GOL DE DAVID SUBIRATS, DE MOMENT!!! EN BREU HO PODREU GAUDIR!!
PERDONEU LES MOLÈSTIES!!))

Etiquetas: , , ,