http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

miércoles, marzo 21, 2007

PERDEM LO TREN!!


En un partit sense massa història, ni massa possibilitats, el Jesús Catalònia perd un partit més i continúa sense guanyar en la lligueta definitiva.

Lo partit era importantíssim per recuperar posicions i aconseguir la 1ra victòria. Però en aquest cas a la 3ra no fou la definitiva i el Catalònia va sortir merescudament derrotat del Municipal de Corbera. Els blavets es van avançar amb un clar 2-0 a les acaballes de la 1ra part. Però Tomàs encara tingué temps d'escurçar distàncies. Aquest resultat donava certes espectatives als verd-i-blancs, que sense haver fet un gran partit, encara estaven en opcions de puntuar. Però les esperançes s'esvairen quant en temps de descompte els locals tornaven a marcar. Mitja part 3-1.
A la represa pocs fets remarcables, desencerts en defensa i un altre gol local que deixava el marcador en el definitiu 4-1.

Les coses no van gens bé per al filial. 1 punt de 9 és un trist bagatge per avolir el descens!! L'altra cara de la moneda és que el 3r classificat està a només 3 punts!! Aquesta jornada és imprescindible la victòria!! Ens enfrentem al líder del grup i amb un partit menys!! El Benifallet, pitjor equip de la lliga regular, ha efectuat una metamorfosi total i actualment, com deiem, compta els seus partits amb vistòries!! Los 3 punts mos farien tornar a tindre opcions de seguir sommiar!!!
VINGA NOIS!! QUE AIXÒ ÉS POSSIBLE!!!

Partit de la 2na volta entre Benifallet-Jesús Catalònia "B"
Partit de la 1ra volta entre Jesús Catalònia "B"-Benifallet

Com Pink Floyd i ERic Pridz esperem posar un altre tobot per a construir la salvació "The Wall" o "Proper Education"!!!

Si voleu una versió més discotequera!!

Etiquetas: , , ,