http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

viernes, marzo 02, 2007


ARRIBA L'HORA DE LA VERITAT!!
S'INICIA LO GRUP DE LA MORT!!

L'entrada de la bonança meteorològica i del mes de març no ens ha de despistar...Comencen les guerres de cada cap de setmana!! Per que cada diumenge (o dissabte, en el seu defecte!!) serà una autèntica lluita a vida o mort per no caure al pou de l'ostracisme de la 3ra Territorial!! dels 8 equips que inicien el viatge per la sendera del precipici, en un principi 4 ja no aconseguiran l'objectiu!! Dels altres 4, en la recta final, depent dels descensos compensats, se poden quedar 2 més en la cuneta!!

Per començar ens desplaçarem a Ginestar. Aquesta temporada els enfrontaments particulars podriem dir que han sortit beneficiats los "groguets" (empataren a Jesús i guanyaren a Ginestar), tot i així, en aquest punt, crec que cap equip surt en avantatge i qualsevol resultat és previsible i imprevisible a la vegada. EL primer handicap és iniciar la lligueta en camp forani, però en cas de puntuar donaria moral als nois d'Albert de la Vega.
ÀNIMS NOIS QUE AIXÒ S'HA DE SALVAR!! I SE SALVARÀ!!

I lo video de la jornada crec que l'he clavat ("jo me lo guiss jo me lo com"!!)!! Video de CSI en música d'Evanescense "Bring me to life". Esperem que els del CSI no puguen desenvolupar la seva feina de buscar causes de la mort del nostre equip al final de la lligueta. I com diu la cançó d'Evanescense, ojalà puguessem tornar a la vida!!

Etiquetas: , , ,