miércoles, febrero 07, 2007

PROGRESSA ADEQUADAMENT
El Catalònia perd davant l'Horta en un partit obert i en què els jesusencs causaren una molt bona impressió.
Com ja va passar a la Santa Creu, el Jesús Catalònia va mimar més la pilota i tingueren més ocasions que l'Horta, però altre cop el 2n classificat va ser molt més efectiu!! El partit va ser molt vistós, intens, obert i amb incertessa en el marcador fins al final!! Només la qualitat i encert individual dels locals va fer decantar la balança!!

Finalment no han hagut los 2 miracles que comentàvem la setmana passada i el nostre filial disputarà el play-off en el grup, anomenat col·loquialment, de la mort!! Cada partit serà una final!! Cada partit serà a vida o mort!! En aquests encontres els nervis estaran a flor de pell i esperem que no hi hagi cap notícia extra-esportivA!! Si seguim jugant així de ben segur que aconseguirem el nostre objectiu: LA SALVACIÓ!!!

Gols: 1-0, Kazu minut 6; 2-0, Gilabert minut 76; 2-1, Carlos Asín minut 81; 3-1, Jordi Prats minut 87 i Alfonso minut 93