viernes, enero 26, 2007

NO MOS DIXEN AIXECAR LO CAP!!!
Una altra expulsió al final de la primera part condiciona el partit, i els jesusencas acaben perdent per 5-3 després d'anar guanyant per 0-1, 1-2 i 2-3.

Carlos Asín avançava als visitants en el minut 10 de l'encontre. Però el Benifallet reaccionà i només 6 minuts més tard aconseguí emaptar. El partit es disputava al centre del camp sense massa ocasions clares. Quan només faltaven 5 minuts per al final de la 1ra part, David va desequilibrar de nou la balança i posava per davant als jesusencs!! Tot i així, encara quedà temps per a que David de la Vega fos expulsat injustament. Aquesta acció va marcar el desenllaç del matx.
Quan només es portaven 2 minuts de la 2na meitat els locals tornaren a empatar. Un gol psicològic, donat lo temps que portaven jugant, unit al fet de jugar en un home menys. Però els jesusencs no es desinflaren i 15 minuts després Alfonso Boix marcava el 3r per al seu conjunt. El Benifallet es recuperà ràpidament i només tardà 5 minuts en empatar de nou, en fora de joc!! això si!! I de cap-girar el marcador 6 minuts després. El Catalònia acusà el fet de jugar en home menys i tot i que ho intentà a la desesperadà no pugué emaptar. Fins i tot, en els instants finals va rebre la puntilla que sentenciava definitivament el partit.

De nou un càstic excessiu per als mèrits d'uns i altres!! I per 3ra setmana consecutiva (sense contabilitzar les altres!!) que, al meu parer, els nois d'Albert de la Vega es veuen clarament perjudicat pels errors arbitrals!!

Ara ja només queda pensar en la lligueta de descens. On allí cada partit serà una final!! Hi haurà 8 equips i poden arribar a baixar 6 equips!! I per anar calentant motors, aquesta jornada ens visita el líder: el Flix!! Els de la Ribera d'Ebre, tot i perdre de manera clara el darrer partit en front el Pinell, està desplegant un gran joc. No ho tindrem gens fàcil, però una victòria ens donaria moral per encarar una lligueta que se presenta de lo més complicat!!

Podeu trobar tots els resultats i classificació al següent link del Diari digital Més Ebre:

I com diu la cançó del mini-video del Pinell, "No more Lies"!!! Ja està bé de mentides i d'arbitratges que ens perjudiquen clarament!!