http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

jueves, enero 11, 2007

TARGETES REGAL....

L'excesiu nombre de targes (2 d'elles roges) van ser determinants per a que els jesusencs tornessen en les mans buides de Ginestar!!

Des de l'inici el Ginestar va sortir decidit a emportar-se los 3 punts. Seu fou el domini del partit, amb alguna que altra bona ocasió per desequilibrar el marcador. Per la seua banda els jesusencs sortien perillosament a la contra. Cap als 20 minuts després d'una jugada a pilota parada Ruben rematava de cap al fons de la xarxa. A partir d'aquí el Catalònia estirà les línies i aconseguí empatar 10 minuts després al transformar un penal SaM. Els verd-i-blancs tingueren oportunitats per cap-girar el marcador. Però quan més dominaven els visitants, els groguencs van fallar un penal, amb gran aturada de Pau. Voltant i girant, a la primera part 8 targetes grogues per al Catalònia!! Aquest fet condicionaria la resta de matx!! I així s'arribà al merescut descans.

La segona part s'inicià igual que la primera, amb domini local, però sense concretar la finalització. I es produí la jugada clau del partit!!! Joan Gisbert atura amb falta al mig del camp un contra-atac del Ginestar!! L'àrbitre li mostra la 2na groga: 1r expulsat!! En la mateixa jugada, Masip (que acabava d'entrar al terreny de joc) llença la pilota (voluntariament ¿?) cap a les immediacions del trencilla i aquest no dubta en expulsar-lo!! En una mateixa jugada, 2 jugadors expulsats!! A partir de llavors el partit no va tindre cap tipus d'història!! I los locals marcaren 2 gols!!

Molt mal resultat per als verd-i-blancs enfront d'un rival directíssim, que se veuen superats pel Ginestar, en quant a punts i en quant a goal-average, en cas d'empat final, situats "encara" a 5 punts de la "salvació", però en un partit menys per a la finalització del Campionat, quedant només 15 per a disputar, i sense haver decansat encara!!

Cassificació extreta del format digital del diari "Més Ebre": http://www.diarimes.com/arxius/019ebre.pdf

Podeu vore lo "video-mini-resum" del partit de la primera volta: http://www.youtube.com/watch?v=8vwf7_tkhNI

I com diu Ian Van Dahl, evitar caure al grup de descens serà fer Castells en el Cel!??!?



I aquesta setmana només valen los 3 punts!! i la cosa no serà fàcil!! Ens visita el Pinell!! un dels equips més competitius que ve de guanyar clarament a l'Olímpic, no oblidem un dels millors equips actuals de la categoria!! amb 4 ex-jugadors del Catalònia (Zumaquero, Gerard, Garcia i Isidro), los pinellencs soriran extra-motivats, ja que tenen opcions de donar la gran campanada i col·locar-se, com qui no vol la cosa, entre los 3 primers....i a la lligueta d'ascens!!

Crònica del partit contra el Pinell de la 1ra volta: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/10/els-jesusencs-es-veuen-superats.html

Etiquetas: , , ,

1 Comments:

At sábado, febrero 20, 2010 3:31:00 a. m., Anonymous Anónimo said...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Queres ganar dinero desde tu casa y buscas informacion[/b]
Nosotros hemos encontrado la mejor guia en internet de como ganar dinero. Como nos ha sido de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]

 

Publicar un comentario

<< Home