http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, febrero 27, 2007

PERDEM OLI!!! i FEM REGALS!!
En un partit ple de despropòsits i errors defensiu el Catalònia perd una bona oportunitat per puntuar i seguir escalant posicions en la muntanya de la salvació.

El partit es presentava de manera optimista (3 vistòries i un empat en els 4 partits de la 2na volta) en front d'un rival, al qual podiem avançar en la taula classificatòria, i que no estava en el seu millor moment. A la primera part el domini territorial va ser de color verd-i-blanc, amb 4 ocasions clares dels locals per encetar el marcador (un parell de Gumiel, Aleix i Jesús), però en canvi van ser els del Garraf qui marcaren el primer de la tarde en una jugada desgraciada per a la defensa local, ja que en una pilota penjada a l'àrea menuda sense massa perill Pau va introduir involuntàriament la bimba a l'interior de la seua porteria.
A la tornada els inicis no podien ser més decebedors, quan en un altre malentés defensiu el Catalònia tornava a regalar un gol al seu adversari. Tot i així els jesusencs no s'abatiren i lluitaren per empatar el partit. En primer lloc retallà distàncies el Pitxixi Aleix (qui si no?!??) i després s'aconseguí lo més difícil, Pau igualava el marcador amb un gran gol redemint-se d'aquesta manera del autogol de la 1ra meitat!! I quan fins i tot els més escèptics ja pensaven que la remontada era possible, el gol de falta del Sitges amb l'ajuda del pòster i la passivitat defensiva, va significar un gerra d'aigua molt freda per als jesusencs que ja no van poder tornar a marcar.
Resultats jornada 22 i propera jornada (23).
Classificació jornada 22.

Està clar que algun dia s'havia de trencar la ratxa de partits invictes, però que se dóne regalant gols a un contrari que a dures penes ha xutat a porta...pos fa ràbieta!! En fi...el que diem fa unes jornades de la maduresa defensiva, i que tants de punts ens ha donat, aquest diumenge va desaparèixer!!! I continuem bordejant l'abisme!! Però tampoc voldria ser dràmatic!!

Aquest cap de setmana visitarem al bonica vila de Barcelona!! Allí ens espera l'Horta que no vol perdre l'estela del 2n classificat!! o sigue que los objectius dels 2 equips són equidistants!! els del Guinardó lluiten per dalt i els jesusencs per baix!! Els blancs i negres com a locals han perdut 3 partits, han empatat 2 i n'han guanyat 5. Tot i així no atravessen lo seu millor moment i només han aconseguit 5 punts dels últims 18 possibles. En principi és un partit on no tenim res a perdre i molt de guanyar!! tothom pot intuir quin resultat és l'esperat!! Aquests són d'aquells punts que ningú compta al principi de campionat...Però a totes les jornades hi ha resultats "trenca-quinieles"!! Per què no pot ser el nostre?!?!? Si tornem a jugar com sabem i sent contundents en defensa i resolutius en atac no tinc cap dubte de que podem tornar en algun puntet del Feliu i Codina.
Crònica del partit de la 1ra volta

I com INX'S natros també vam fer "regals": The gift.

Etiquetas: , , ,