miércoles, marzo 14, 2007

PUNT D'HONOR

Els jesusencs, que sortiren adormits i reberen 3 gols en els primers 16 minuts, aconsegueixen en temps de descompte, amb un golàs de Masip, un punt d'entrega i suat amb sang.

Bon partit i emocionant amb 2 parts molt diferents en una tarde assolejada. Gran primera part del Masdenverge, que ben posicionat al camp i molt concentrat va guanyar la partida als verd-i-blancs fins a situar-se amb un clar i definitiu, a priori, 3-0. Però els nois d'Albert de la Vega aconseguiren retallar distàncies al final de la 1ra part mitjançant Sam. Este gol va esperonar als locals i los va fer entrar altre cop en el partit.
El descans va anar molt bé per als jesusencs que van mostrar una gran reacció. Pressionant a tot el camp i dominant la confrontació. Fruit del domini arribà el gol del capi Alfonso Boix quan encara quedaven 20 minuts per al final del matx. El Catalònia ho seguí intentant i la seva recompensa va ser l'autèntic golàs, des de la zona de mitjos de Masip, que va semblar que disparés un obús, més que no un xut a una pilota!!

Gols: 0-1, Anselmo minut 3; 0-2, Anselmo minut 12; 0-3, Josep minut 25; 1-3, Sam minut 44; 2-3, Alfonso minut 72 i 3-3, Masip minut 93.
Les coses no acaben d'anar del tot com seria de dessitjar (1 punt de 6). Però per altra banda, en 2 jornades ja se veu lo que ja s'intuïa: que cap equip és fàcil i que pot passar de tot. No hi ha cap equip que hagi guanyat los 2 partits (encara que lo Corbera, el pròxim rival, encara no ha debutat i lo Benifallet només n'hagi disputat un). Una victòria aquesta setmana seria crucial!! Ja que l'equip, encara que només va empatar a casa, està animat després de la gran igualada i entrega de l'últim partit. Tindrem l'oportunitat a Corbera, que fins la última jornada va tindre opcions d'evitar aquest grup. En la lliga regular vam aconseguir la victòria en los 2 partits disputats (0-1 i 3-2), esperem que la ratxa no se trenque...
Crònica del partit anada: Corbera-J.Catalònia "B"(0-1)
Crònica del partit tornada: J.CAtalònia "B"-Corbera(3-2)

I la cançó d'avui és "Like a Virgin!" de MAdonna!! Per què vam jugar contra el MasdenVERGE i per que encara som verges en quant a victòries en aquesta lligueta!!