martes, marzo 06, 2007

BLANC i NEGRE!!

Blanc: Després de la millor primera part del Campionat el Jesús Catalònia a la mitja part guanyava 1-3 al camp del 3r classificat. Negre: Després d'una 2na part desastrosa i amb excessives concessions defensives l'Horta marcava 5 gols i remontava el partit: 6-3.

El partit es presentava complicat (a casa del 3r classificat) i més quan al quart de partit s'avançaren els barcelonins. Tot i així els jesusencs en 15 minuts havien cap-girat sobradament el marcador amb gols de Xavi Gisbert, Gumiel (un autèntic golàs des de el mig del camp) i del Pitxixi Aleix des dels 11 metres. Després de la gran primera part dels verd-i-blancs els papers semblaven invertits. L'Horta marxà als vestidors desfigurat. A la represa els visitants van oferir massa facilitats defensives, sense la pressió anterior, en front d'un molt bon equip i els blanc i negres en només 10 minuts ja havien igualat el marcador. Els gols anaren caen en ple desconcert jesusenc i finalment encaixaren de manera sorprenent 3 gols més.

Resultats jornada 23 i propera jornada (24).
Classificació jornada 23.

Després de 2 partits sense puntuar i de vàries setmanes fora, tornem a caure en el pou del descens. Aquesta jornada tornarà a ser clau per vore com se recupera anímicament l'equip després d'aquesta contundent derrota. Disputarem els 3 punts davant el MArianao Poblet. L'equip de Santboi "deambula" per terra de ningú: a 11 punts del 2n classificat i a 8 punts del descens (que el marquem natros). Com a visitant a perdut 4 partits, ha empatat 2 encontres i n'ha guanyat 6!! És a dir que ha tret més punts i que és un equip més perillós com a visitant (20 punts) que com a local (14 punts). Serà una bona pedra de toc per comprovar com està l'equip.