http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, marzo 20, 2007

PREOCUPANT!!

1 gol a l'inici de cada part sentencien un Catalònia combatiu però sense idees ni efectius, en front de l'equip més en forma actualment.

La visita a Castelldefels per disputar el partit davant el Vista Alegre es presentava como un dels desplaçaments més difícils, degut a la gran trajectòria dels locals (12 partits seguits sense perdre i 6 sense encaixar cap gol!!). El fet de rebre el primer gol als 4 minuts de partit i de comptar amb un gran nombre de baixes, fins un total de 8 (Pau, Manel Canalda, Pons, Magrinyà, Fatsini, Geroni, Sebastià, Gumiel) va condicionar el matx i que aquest es presentés molt còmode per al Vista Alegre. Els jesusencs es van despertar poc a poc i van entrar en el partit, però sense massa convicció. Un altre gol psicològic al poc d'iniciar-se la 2na part va sentenciar als verd-i-blancs, que hagueren pogut retallar distàncies en un bon parell de jugades, que los haguessen permés entrar altre cop en el partit. Un partit que tenia completament dominat els locals.

Resultats jornada 25 i propera jornada (26).
Classificació jornada 25.

I ara encarem la recta final (falten 9 partits. 9 FINALS!!) amb tot l'abadeixo encara per vendre, però faltats de jugadors per vendre'l i del concepte tan abstract com és la sort, en moments puntuals. La permanència està molt cara!! Actualment a 4 punts (ja són 2 partits!!). Després d'una ratxa de 4 partits sense perdre (10 punts de 12), ara hem encadenat una seqüència del tot negativa (4 partits perdent: 0 punts de 12!!). I els equips immesos en la nostra lluita no paren de puntuar!! Aquesta jornada ha de ser un punt d'inflexió!! Ja toca guanyar!! Si o SI!! Ens visitarà el Santfeliuenc!! El conjunt blau-i-blanc es troba situat amb 6 punts més que natros!! És un rival directíssim!! La victòria ens aproparia a la porta de la salvació!! La derrota ens faria perdre el tren!! El Santfeliuenc és un equip ascendit que després de vàries jornades en descens ha sortit recentment d'aquesta difícil situació!! però tenint encara el perill molt a prop!! Com a visitant ha perdut només 3 partits, ha empatat en 4 ocasions i ha guanyat 5 partits!! És un conjunt que se mostra més eficient lluny de Sant Feliu (19 punts com a visitants i 13 com a locals!!), dels últims 8 partits només n'ha perdut 1 (15 punts de 24!) i si tenim en compte la transcendència del partit, no ens ho posaran gens fàcil!!! És un equip crescut!!
Aquesta jornada necessitem més que mai l'ajuda de tota l'afició!!
Crònica del partit de la 1ra volta
Pàgina web Santfeliuenc

La melodia de la setmana és un autèntic trencapistes molt actual!! "Dancing in the dark!" de Dj. Cammy, versionant la lletra original de Jessie. En ella els protagonistes, com el nostre equip, ballen en la foscor intentant solucionar una relació d'amor molt deteriorada. En el nostre cas també juguem en la foscor i la relació d'amor oblidada seria el Catalònia i la victòria! Esperem que aquesta setmana aquest binomi es reconcilie!!

Etiquetas: , , ,