http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

jueves, marzo 29, 2007

PROMOCIÓ PER LIQUIDACIÓ: REGALEM PARTITS!!

El filial dóna massa facilitats al Benifallet i aquest, sense fer tampoc un gran partit, goleja fàcilment als jesusencs.

Lo partit se presentava com una opció de guanyar el 1r partit de la sèrie i retallar distàncies al líder!! Però no sé que passa que el conjunt verd-i-blanc dóna excessivitats defensives i no és letal i també perdona en atac. Després de 15 minuts sense res remarcable va arribar lo 1r gol del benifallencs!! El Catalònia intentà reafrimar-se però no creà cap situació compromesa. I en el min. 30, el conjunt riberenc treia les teranyines de la porteria de Pau en un falta directa. Una gran execució però precedida, d'una falta inexistent. I quan els locals intentaven escurçar distàncies i anar als vestidors en "vida" en un regal defensiu el Benifallet semblava sentenciar el matx (3-0).
A la repressa els verd-i-blancs ho intentaren i tingueren vàries bones ocasions per estrenar el marcador, fins i tot 2 pals de Pau Miró i Alfonso. Però algun vegada el desncert local i d'altres per la gran actuació del porter visitant els jesusencs no aconseguiren marcar. tot i que justament, crec que haurien merescut un parell. I ja a les acaballes de l'encontre en un altre error en defensa el Benifallet se n'aprofitava i establia el 4rt gol i definitiu resultat: 0-4.

Molt compromessa és la situació actual del Filial. Només hem aconseguit 1 punt de 12 possibles i la salvació se complica...i molt!! L'esperança és l'ultim que se perd!! Però ja no se poden permetre més errors!!
Aquesta jornada davant el Godall els 3 punts són imprescindibles!! Ja que aquest conjunt es troba en la mateixa situació que natros, tot i que ha disputat un partit menos.

Crònica del partit de la 1ra volta de la temporada 2005-2006
Crònica del partit de la 2na volta de la temporada 2005-2006

I la cançó de la setmana és de Blank & Jones: "Perfect Silence", per què així se va quedar l'estadi després del partit. AVÍS: este video-clip té cert contingut eròtic!! Los menors de 18 anys renuncieu a vore'l!!

Etiquetas: , , ,