http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

martes, mayo 22, 2007

FINS AVIAT, PREFERENT!!!

Els miracles quasi mai se compleixen (per això són miracles!!) i l'actual campió en 32 minuts va tindre suficient per deixar-nos sense opcions i fer-nos tocar de peus a terra a la Primera Territorial.

Només valia la victòria i esperar!! i si aquesta s'ha de produir davant de l'afició abarrotada i entregada del millor conjunt de la categoria, sabedors que la victòria los hi podia representar el títol de Campions, pos la cosa se complica!! I més si los hòmens de Mauro Ravnic se col·loquen amb un tranquil·litzador 4-0 als 32 minuts del partit!! Lo matx no va tindre massa història!! Sortida en trompa, com una apissonadora, dels de Segrià amb ganes de sentenciar ràpid. I uns jesusencs, plagats de baixes, desbordats i incapaços de frenar la màquina de futbol del Benavent!! A partir del 4rt gol lo partit s'acabà i simplement era qüestió de que passessin els minuts per a confirmar lo que tothom savia!! El Benavent es proclamava campió i el Jesús Catalònia descendia a la Primera Territorial!! Curiosament, en un mateix encontre de Liga Regular van coincidir 2 equips separats, en aquell precís instant, per dues categories!! L'alegria sempre contrasta en la tristesa!! I els jesusencs vam ser uns convidats de pedra!! un actor secundari, molt entregat i amb ganes, però amb pocs recursos!!!

Des d'estes línies humils només resta Felicitar al millor equip de la categoria i que ha merescut sobradament aquest campionat!! FELICITATS BENAVENT!!!

Video-resum del partit d'anada Jesús Catalònia- Benavent

Fotos extretes de la pàgina web oficial del FC Benavent .

Resultats jornada 33 i propera jornada i última (34).
Classificació jornada 33.

La propera jornada, i última, hi ha derbi tarragoní, sense cap motivació per als jesusencs, però importantíssim per al Cambrils, que si no puntúa i depenent dels resultats també podria perdre la categoria!! Esperem que el nostre equip mos done la última victòria a la Preferent!!

Crònica partit anada Cambrils-Jesús Catalònia

Crònica del partit Jesús Catalònia- Cambrils (temporada 2005/06)

Ara ja s'ha venut tot l'arrós i la temporada vinent tornarem, després de 2 anys per la Preferent, a la Territorial. Sincerament, crec que lo nostre equip ha rendit a un nivell altíssim, per sobre de les seues possibilitats!! Mereixiem per mèrits propis estar a Preferent!! Però la competitivitat és altíssima i és molt difícil competir davant grans pressupostos, ciutats molt més grans, històrics del futbol català...Som un club humil d'un petit poble (3.500 habitants), amb pocs recursos econòmics, amb la majoria de jugadors de "casa" i amb molt recursos humans!! Ara falta vore les intencions o la possible restructuració de cara a l'any vinent!!

I la cançó de la setmana..."Un beso y una flor" de Nino Bravo!! MArxem de la Preferent, però esperem fer-ho de la millor manera possible!!

Etiquetas: , , ,

3 Comments:

At jueves, mayo 24, 2007 3:27:00 p. m., Blogger Javi Buera A. said...

El Catalònia es mereix estar a preferent. I segur que tornarà l'any vinent (o això espero).

Sempre Catalònia!

 
At jueves, mayo 24, 2007 4:51:00 p. m., Blogger krusty said...

Això esperem!! pro costa molt tornar a pujar!! natros, x exemple, mai haviem estat a Preferent!! sobretot lo 1r any va ser la glòria!! ara a fer un paper digne a la 1ra Territorial, i qui sap si retornarem a la Preferent!! I encara fa més ràbia per la contínua esquiva q tenim Roketenc-Catalònia (pro no ràbia xq lo roketenc estigue a Preferent!!)!!! ja ni recordo la última vegda q mos vam enfrontar en partit oficial!! allò si q eren derbis....

 
At jueves, mayo 24, 2007 5:10:00 p. m., Blogger Javi Buera A. said...

els ascensos sempre són difícils, però amb treball s'aconsegueixen.
Encara recordo la temporada que van passar de 2a a 1a i després com qui no vol la cosa a preferent...
Sort!

 

Publicar un comentario

<< Home