http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

miércoles, mayo 16, 2007

BOCANADA D'AIRE FRESC!!

Els jesusencs se resisteixen a donar-se per perduts i trenquen la ratxa del líder Corbera, invicte fins a aquesta jornada.

La primera meitat es va desenvolupar sense ocasions clares per cap dels 2 conjunts, però amb un lleuger domini dels verd-i-blancs, ja que el Corbera estava tancat al seu camp sense "ganes de jugar la pilota" i va cedir la possessió als locals. El fet de que hi haguessin moltes interrupcions per faltes i fores de joc no va beneficiar gens al joc fluid i aquest va ser molt trabat. Sense res més destacable s'arribà al merescut descans, ja que lluia un sol de justícia a les 3 de la tarde!!

A la represa els canvis ofensius dels jesusencs Jesús i Bonilla van donar més profunditat a l'atac verd-i-blanc. La 1ra ocasió va ser un fort xut sec des de la frontal de l'àrea per Alfonso Boix que va fer lluir al porter de la Terra Alta. Però a partir d'aquí el domini fou blavet. Se respirava perillositat del Corbera, sobretot en les ràpides jugades del murri Fidel. Però potser van abusar de les pilotes penjades a l'olla. Pau, una setmana més, va tornar a estar providencial. A 10 minuts per al final del matx, un xut des de l'interior de l'àrea per banda dreta atacant d'Alfonso Boix obligava al porter corberenc a dixar la pilota semi-morta a l'interior de l'àrea menuda, on Jesús, molt atent a la jugada i venint des de darrera en velocitat no perdonà i va afusellar la porteria del líder!!

Al final, los tant preuats punts se van quedar a la Santa Creu!! I tornem a somiar amb evitar el descens!! Actualment ens trobem penúltims, però a 4 punts del 2n (encara que ha disputat un partit menys!!)!! Caldrà esperar com evolucionen els partits ajornats i si l'Ametlla i/o el Deltebre poden assolir l'ascens!! Ja que la Sènia ja pràcticament ha esgotat les opcions de salvació!!

Aquesta jornada anirem amb el Llaut fins a Benifallet!! L'equip de la ribera havia iniciat espectacularment la lligueta de descens, però després d'un baixon ara sembla que torna a flote!! Dir que necessitem los 3 punts (igual que ells!!) és una obvietat tan clara com dir que lo partit serà molt difícil!! Però s'ha de dir...

Crònica del partit lliga regular Benifallet Jesús Catalònia

Crònica del partit lliga regular Jesús Catalònia Benifallet

Crònica del partit Lligueta descens Jesús Catalònia Benifallet

I la cançó de la setmana és un clàssic dels AC/DC: "Thunderstruck"!! Per què a l'igual que ells molta gent se va quedar petrificada al vore guanyar al Catalònia "B".

I sense que serveixi de precedent, elegirem 2 cançons!! La 2na és una afirmació: "Sobrevirà el JEsús!!"

EN BREU UNA AMPLIA GALERIA DE FOTOS DEL PARTIT JESÚS CATALÒNIA "B" - CORBERA

Etiquetas: , , ,

2 Comments:

At jueves, mayo 17, 2007 11:00:00 a. m., Blogger krusty said...

Dimecres 16 maig se va dispuiatr lo partit aplaçat Benifallet - Rapitenca "B" amb el resultat de 2-4! per lo tant la Rapitenca té 3 punts més en la taula classificatòria, és a dir 13!! i tan Benifallet com Rapitenca "B" un partit més disputat!!

 
At jueves, mayo 17, 2007 8:54:00 p. m., Blogger krusty said...

El Benifallet tb va caure derrotat en lo partit aplçata davant lo ginestar!! és a dir q lo ginestar té 17 punts!!
La setmana vinent classificació actualitzada!!

 

Publicar un comentario

<< Home