http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA

jueves, octubre 09, 2008

CF ULLDECONA “B”: 2 CJ JESÚS CATALÒNIA “B”: 2

El Filial jesusenc no materialitza la seua superioritat en el marcador.

Els 2 equips venien de guanyar els seus respectius partits (els jesusencs venien de golejar al Venus per 11-1 i els del Montsià de guanyar per un clar 1-3 al camp del Tivenys).

Es presagiava un partit igualat, però res més lluny de la realitat!!

Durant els primers 20 minuts de joc vam gaudir d’un Catalònia molt motivat, crescut, mimant la pilota, fent grans jugades en triangulació, ràpid, rassejant...i fruit d’aquest domini aclaparador va arribar el gran gol de cap d’Ernest Blasco. Malgrat la victòria momentànea els jesusencs no s’aconformaven i seguien amb la possessió de la pilota i creant ocasions. No obstant, van ser els locals qui empataren el matx en una contra. Els ulldeconencs, enacara que jugaven davant la seua afició, renuciaren totalment a jugar a futbol amb pèrdues contínues de temps.

Mitja part i 1-1.

A la represa un gol en fred dels ulldeconencs va deixar petrificats als jesusencs que no podien creure que anessen perdent un partit que havien tingut totalment controlat. Tot i així, no es desconcentraren ni desanimaren i van continuar jugant i tocant la pilota. Fruit del domini abrumador va arribar el merescut gol de l’empat, obra de Pons després d’un xut espectacular!! Els jesusencs no s’aconformaren i continuaren buscant els 3 punts, però que al final no va arribar!!

Un empat fora de casa sempre és bo, però tal i com se va desenvolupar lo partit sap a poc.

Actualment 2na posició amb 7 punts, a 2 del líder. Recordem que les 3 primeres posicions donen dret a disputar el play-off d’ascens a 2na Territorial.

Pròxima jornada: Descans.

Etiquetas: , , ,