http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: PROPERA JORNADA

jueves, octubre 16, 2008

PROPERA JORNADA

Aquest diumenge el Catalònia es desplaça fins a la capital de la Terra Alta per disputar el partit corresponent a la 6na jornada del Campionat.

El Gandesa és considerat un dels equips més compactes i amb clares opcions d'aspirar l'ascens, malgrat que en el darrer partit pergués per un clar 3-1 en terreny del Camp-Clar. Compta amb una davantera extremadament perillosa i ràpida. OJO defenses!!
Actualment ocupen la 4a posició amb 10 punts (9 gols a favor i 5 en contra). Per contra, el Jesús Catalònia es sitúa en 7è lloc amb només 2 punts menys (és a dir, 8) amb un balanç de també 9 gols a favor i 7 en contra (aquesta estadística s'ha de millorar molt si volem aspirar a alguna cosa!!). L'espectacle i l'emoció estan assegurats!! Què us hi jugueu??

Fotolog del Gandesa:
http://www.fotolog.com/GANDESA_FANS1

El filial no es mou tant i visitarà el municipal de la Forja, a Campredó. Els rogencs estan situats en la part baixa amb només 4 punts de 15 possibles. En canvi, els nois del tàndem Gildo-Chava es troben en 3a posició amb 7 punts i un partit menys. La UE Campredó no està tenint un bon inici però de segur que al final de la campanya es troba en posicions capdavanteres.


Podeu visitar lo seu blog: http://uecampredo.blogspot.com/

Etiquetas: , , ,