jueves, noviembre 20, 2008

RESULTAT DE TENIS

Tivenys: 6 CF Jesús Catalònia "B": 2

El filial continúa rebent golejades i no aixeca cap.

Partit corresponent a la jornada 10 del grup 20 de la 3ra Territorial. Jugat el dissabte a les 15.15 de la tarde a Tivenys.

El partit ja comença malament, als 5 minuts aprox falta fora l’àrea, que va executar un jugador del Tivenys, anant la pilota al pal i el rebuig l’aprofitaria Pau per inagurar el marcador. Després del gol encaixat, els jesusencs es desperten pressionant més, tenim més possessió de pilota i alguna ocasió, encara que poc clara. Quan més dominaven els jòvens de Jesús, una pèrdua de pilota, seria aprofitada pel Tivenys per fer una contra ràpida establir el 2-0, sent un gol bonic. Al punt del descans en una contra dels jesusencs, Tomàs va obrir la pilota en banda a Garcia i aquest bat al porter en un xut creuat. I així s’arribà al descans amb 2-1, i “las espadas en alto”!!

Després del descans, els nois de Gildo i Chava surten en la intenció de capgirar ràpid el marcador, però paradoxes de la vida, succeeix el contrari. A una pilota llarga hi ha una indecisió entre el defensa i el porter amb la mala sort de tornar a fer un altre gol a pròpia porta (ELL NO VOLIA!!), i ja en van 3. Acte seguit d'aquest gerro d'aigua freda, un jugador rival veu al porter un poc avançat i fa una vaselina perfecta i preciosa de fora l’àrea que significava el 4-1. I encara per acabar d'afonar els jesusencs poc desprès un potent xut de fora l'àrea tocava al travesser i entrava, 5-1 i encara no s’han jugat ni 15 minuts de la segona part. La debacle es mastega en l'ambient!! Ja a les acaballes del partit Ernest aprofitaria un rebuig de la defensa local per fer el 5-2 i ja al final del partit el davanter del tivenys aprofita un rebot per endur-se la pilota i fer el definitiu 6-2.

Tot i el clar resultat, cal destacar que la majoria dels gols van ser d'una gran bellesa estètica i que poca cosa podia fer el porter jesusenc.
Tot i aquesta derrota a Tivenys i les últimes golejades rebudes, degut a la gran igualtat del grup, i encara que semble sorprenent!! l'equip encara té clares opcions per entrar al grup d'ascens, però necessitem començar a sumar de 3 en 3. Per això, aquesta setmana en el gran derbi contra el Roquetenc "B" a les 19:00h a la Santa Creu, confiem en que la situació capgire guanyant a l'"etern rival" i continuar lluitant per no despenjar-nos del tot del grup capdavanter.