CF JESÚS CATALÒNIA "B": 1 ALCANAR "B": 2
Lo filial deixa escapar los 3 punts i comença la Copa Federació com a cuer.

Gino Rafa David Oscar
Jose Herrero Dani
Pons Marc Francesc

Tambe van jugar: Ernest (Marc), Llobet (Gino), Adria (David) i Balin (Herrero)

Partit poc vistós el disputat el dissabte a la Santa Creu. El partit va comença en molt de migcampisme, sense ocasions clares per part de dos equips. Tot i així, el Catalònia portava el pes del partit, tenint la pilota, però en una contra l'Alcanar “B” marcava el primer gol de la tarde. Així s'acabaria la primera part.

A la segona, els jesusencs van sortir a pel partit, tenint alguna que altra ocasió de gol, però el partit seguia en la mateixa tònica. L'Alcanar tancat i jugant a la contra, fins que Dani Fernandez engalta un xut a una pilota morta fora l'area i fa un gran gol el dia del seu retorn a l'equip titular. A partir d'aquí l'Alcanar es va posar nerviós i fruit d'això es va quedar en un home menos. Ara si, el Catalònia va agafar tot el domini del partit i en una jugada per banda de Francesc entra dins l'area i li fan penal. El penal el va sacar Pons i el va fallar, acte seguit expulsen un altre jugador de l'Alcanar per doble amonestació. El partit ja s'acababa i el Catalònia tenia la pilota però no tenia les ocasions per marcar. Fins que en una altra contra l'Alcanar, als minuts de descompte, en un xut molt llunya que va sorprendre a Ivan i ens marcaben l'1 a 2. Cal dir que va ser un gran gol, però en una mica de sort perque estos gols no es fan tots los dies.

El partit es va acabar aqui, un partit que s'hagues pogut guanyar clarament es va perdre al descompte, una mica de mala sort!! Però això acaba de començar!!

Ara a seguir lluitant i a vore si la propera jornada es pot guanyar a La Fatarella al seu camp, que perdia 3-0 davant el Tivenys als 15 minuts de joc, però es va refer i va empatar, però al final van tornar a marcar els tiventxans.

1 - TIVENYS ............ 3 ........ 1 ...... 1 ...... 0 ..... 0 ....... 4 ...... 3
2 - ALCANAR B ........ 3 ........ 1 ....... 1 ...... 0 ..... 0 ....... 2 ...... 1
3 - LA FATARELLA ..... 0 ........ 1 ....... 0 ...... 0 ..... 1 ....... 3 ...... 4
4 - CATALÒNIA B ...... 0 ........ 1 ...... 0 ...... 0 ..... 1 ....... 1 ...... 2