Pons Alfonso Masip
Marc Ernest Aleix
Tambe van jugar Adria (David), Karim (Ernest), Tomas (Aleix), Gino (Marc) i Dani (Pons).

Partit poc vistós el disputat el dissabte a la Santa Creu.
El Catalònia va començar molt bé tocant la pilota i La Fatarella tot lo rato anava detràs d’ella. Però els de la Terra Alta estaven molt ben posicionats en defensa i els locals s'estabellaven cada vegada en la defensa contundent del rival. 0 a 0 es va acabar la mitja part amb una o dos ocasions clares per marcar però sense l’encert necessari, La Fatarella durant la primera part no va arribar a porta.

A la segona els jesusencs van sortir més ben posats al camp i fruit d'això als 10 minuts, en una jugada embolicada dins l'area pitxixi Pons va marcar el 1 i únic gol. A partir d'aquí va ser un monòleg jesusenc,els verd-i-blancs van disposar de 8 ó 9 ocasions claríssimes de gol que no van saber aprofitar. Cal destacar que La Fatarella va concloure lo partit amb 8 jugadors degut a 3 expulsions per protestar, eren molt protestons i li deien de tot a l'àrbitre.
Important victòria, encara que poc vistosa, però el que interesaven eren els punts.

1 - ALCANAR B ........ 9 ........ 5 ....... 3 ...... 0 ..... 2 ...... 11 ...... 6
2 - CATALÒNIA B ...... 9 ........ 5 ...... 3 ...... 0 ..... 2 ....... 9 ...... 7
3 - TIVENYS ............ 6 ........ 5 ....... 2 ...... 0 ..... 3 ...... 11 ..... 10
4 - LA FATARELLA ..... 6 ........ 5 ....... 2 ...... 0 ..... 3 ...... 11 .... 17

Propera Jornada, última d’esta lligueta: Tivenys- Catalònia “B”.
Se podria donar un quadruple empat!! Lo nunca visto!!