martes, abril 07, 2009

SENSE PREMI

LA FATARELLA CD: 3 CF JESÚS CATALÒNIA “B”: 2
Lo filial sense punteria mereix alguna cosa més però continúa sense puntuar en la Copa Federació.

Alineació: Ivan, Oscar, Adria, David, Jose, Tomas, Alfonso, Dani, Pons, Marc i Balin
TambÉ van jugar Gino (Balin) i Herrero (Tomatet)

A conseqüència de les fortes pluges de la nit anterior al partit el camp estava una mica bla, molt pesat i era dificíl jugar a futbol.

Tot i així els jesusencs van surtir millor que els locals, tenin la pilota i creant moltes ocasions de gol, fins a 6 ocasions clares només en la primera part, en les quals nomes vam saber fer un gol, marcat per Dani a la mitja horeta de partit. Però després del nostre gol La Fatarella en una contra ens empatava el partit. Mitja part 1 a 1.

A la segona vam sortir molt ampanats i en 10 minuts ens van fer 2 gols, cosa que los hi ha passat moltes vegades esta temporada i después costa molt remontar els partits. Llavors era hora de remontar o vam intentar de totes les maneres però la pilota no acabava d'entrar fins que Marc en una jugada d'Oscar que estavella la pilota al pal i el rebuig l'introdueix al fons de la xarxa. A partir d'aqui ja va ser un monòleg del Catalònia però entre la perdúa de temps i l'equip que de cara a porta estaba negat no vam poder marcar cap gol més.

Resultat dolent, i no només per la derrota, per què s'hagués pogut treure algo positiu del camp de La Fatarella.

Ara a esperar al Tivenys a casa i a vore si podem guanyar el 1er partit d'esta lliga!!!!

1 - TIVENYS ............ 6 ........ 2 ...... 2 ...... 0 ..... 0 ....... 6 ...... 3
2 - LA FATARELLA ..... 3 ........ 2 ....... 1 ...... 0 ..... 1 ....... 6 ...... 6
3 - ALCANAR B ........ 3 ........ 2 ....... 1 ...... 0 ..... 1 ....... 2 ...... 3
4 - CATALÒNIA B ...... 0 ........ 2 ...... 0 ...... 0 ..... 2 ....... 3 ...... 5

Propera: davant el Tivenys, líder del grup