http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: SE TRENCA LA RATXA DE VICTÒRIES

miércoles, diciembre 10, 2008

SE TRENCA LA RATXA DE VICTÒRIES

VILASECA: 3 CF JESÚS CATALÒNIA: 1

Vilaseca: Javi, Christian, Diego, César, (Manolo), Raul Delgado, Jonathan (Joaquin), Oscar (Toni A.), Edu, Nobri (Torres), Toni, Moya. J.Catalònia: Marcos, Manel, Javi, Solla, Calafat (Bunyel), Aleix, Oscar (Gerard), Delatorre, Isaac, Juanma, Toni.
ArbitrE: Miras Martínez. TA: Oscar, Nobri, Moya -2- (67’), Manolo -2- (70’)/Manel, Calafat, Aleix, Juanma -2- (28’).
Gols: 1-0, Nobri (26’). 2-0, Nobri (59’). 2-1, Aleix (72’, 12 GOLS). 3-1, Toni (89’).


EL Vilaseca i l’àrbitre van ser massa rivals per als jesusencs i van trencar la ratxa de victòries del Catalònia.

El Catalònia no va fer un mal partit i fins i tot hagués pogut esgarrapar algun puntet, però el Vilaseca tampoc era manco i a més, contava amb l’ajuda inestimable del colegiat, el Sr. Miras Martínez. D'aquesta manera es trenca la ratxa de 5 partits guanyant, se perd lo liderat i passem a ocupar la 6na plaça, però no passa res!!

Jugada Clau?? Min 28 : expulsió per 2 grogues consecutives. 1ra al treure una falta Fatsini, abans de xiular. El jugador diu que no ha demanat la tanca defensiva i llavons li ensenya la 2na!!!

Altres cròniques de partits contra el Vilaseca, amb video inclós:

I aquesta Jornada ens visita la Canonja. A l'equip tarragoní com a visitant mai li han fet més d’un gol !! i només ha perdut al camp de La Cava , actual líder per un apretat 1-0. Aconseguint 9 de 18 punts. Equip consisten que marca i rep pocs gols (Equip menys golejat del grup: AMB NOMÉS 9 gols en contra).

Etiquetas: , , ,