jueves, abril 30, 2009

COLÍDERS!!

CF JESÚS CATALÒNIA: 4 VILASECA: 1
Una nova golejada confirma el bon moment del Catalònia i el sitúa colíder a falta de 5 jornades!!

Gols: 1-0, Gumiel amb col·laboració visitant, 1-1, 2-1 Calafat, autèntic golàs a l’estil Henry. A la represa, clar penal transformat per Aleix (28 gols), 4-1 Calafat, regalo d’Aleix, pren marca’l!!

Partit que començaria 5 minuts abans per coses dels àrbitres i les preses que es porten i quan la gent encara s’estava acomodan al seients de les grades cubertes de la Santa Creu, un còrner botat per Manel Carles al minut 1, aniria ha parar al cap de Jaume Gumiel que amb l’ajuda d’un defensa visitant, posaria l’1a0 al electronic del municipal.

El vilaseca donaria mostres de reacció i els jesusencs es relaxaven excessivament i no creaven ocasions de gol en cap moment, aquest fet va propiciar que el Vilaseca anés guanyant terreny poc a poc i finalment al minut 38 empataria l’encontre. Els locals seguien fora del partit però un dels jugadors més en forma del moment del conjunt verd i blanc, Toni Calafat, sense fer res durant els minuts jugats, faria una bona jugada individual i desde fora l'area obert a un lateral la posaria al pal llarg per la mateixa escuadra que deixaria la gent amb la boca obert. Golàs a l’estil del millor Henry!!

A la segona part el Cata, potser escridasat pel senyor Camarero a les casetes, surtiria ficat al partit i altra volta al minut de joc i altra volta Manel Carles, provocaria un penal "clar" al ser tombat dins l'àrea. I qui sino?? Pitxixi Aleix posaria el 3a1 al marcador al min 46 i deixaria resolt el partit (28 gols com 28 Sols!!)

El Vilaseca aniria desapareixen del partit i el jesus aniria guanyan terreny poc a poc i disposan de millors opcions per ampliar el marcador i així siria al minu 60 quan Aleix amb la seva picardia robaria una pilota a un defensa i li donaria el gol amb bandeja, al posiblement millor jugador del partit, Toni Calafat que posaria el 4rt al marcador (12è gol del campionat!!)

Lo Cata estava pasan pels seus millors minuts i hauria pogut augmentar la renda golejadora però no va poder i el marcador es va quedar amb un 4 a 1 i amb tres punts més per als jesusencs que ara mateix són coliders empats a punts amb un CampClar, que no està passant el seu millor moment, però que li queda un calendari bastant assequible.

El Catalònia té un calendari "bo", sobretot a casa on ha de rebre Montblanc i Ametlla, però ha de visitar els camps difícils de la Canonja,Reddis i Ulldecona (millor equip de la 2na volta)

1 - Campclar ------ 54 ----- 29 ----- 16 ----- 6 ----- 7 ----- 59 ----- 37
2 - J. Catalònia ---- 54 --- 29 ---- 15 ---- 9 ---- 5 ---- 65 ---- 35
3 - la Cava ---------- 53 ------ 29 ------ 16 ------ 5 ------- 8 ------ 52 ------ 40
4 - Gandesa --------- 52 ----- 29 ------ 15 ------ 7 ------- 7 ------ 51 ------ 30
5 - Torredembarra -- 51 ----- 29 ------ 16 ------ 3 ------ 10 ------ 43 ------ 41
6 - Reddis ----------- 48 ------ 29 ------ 13 ------ 9 ------- 7 ------ 48 ------ 38
7 - Ulldecona -------- 46 ------ 29 ------ 14 ------ 4 ------ 11 ------ 49 ------ 46
8 - Alcanar ---------- 44 ------- 29 ----- 11 ----- 11 ------- 7 ----- 38 ------- 30
9 - Remolins -------- 40 ------ 29 ------ 10 ------ 10 ------ 9 ------ 50 ------- 37
10 - Vila-seca ------- 37 ------ 29 -------- 9 ----- 10 ----- 10 ------ 39 ------ 37
11 - Aldeana --------- 37 ------ 29 ------ 11 ------ 6 ------ 12 ------ 37 ------ 43
12 - La Canonja ----- 37 ------ 29 ------- 9 ----- 10 ------ 10 ----- 38 ------- 39
13 - l'Hospitalet ------ 36 ------ 29 ------ 10 ------ 6 ----- 13 ------ 46 ----- 46
14 - la Sénia --------- 33 ------ 29 ------- 7 ----- 12 ----- 10 ------ 36 ------ 41
15 - Deltebre --------- 27 ------ 29 ------- 7 ----- 6 ------ 16 ------ 38 ------ 54
16 - Oleàstrum ---- 25 ----- 29 ------ 4 ---- 13 ---- 12 ---- 31 ---- 49
17 - l'Ametlla ------ 23 ----- 29 ------ 6 ----- 5 ----- 18 ---- 25 ---- 69
18 - Montblanc --- 18 ------ 29 ------ 5 ----- 3 ----- 21 ---- 20 --- 52

propera jornada: Canonja.
Com el Vilaseca, es troba en terra de ningú, i sense la impetietat de puntuar. Això el fa jugar més tranquil, per la qual cosa va poder empatar al camp del líder, el Camp clar a 2.
5 jornades que no perd.
Com a local: 5 victòries, 4 derrotes, 4 empats
En el partit d’anada es va viure molta tensió, agressions sense pilota, ruptura de mobiliari...un espectacle lamentable!! Resultat: 2-0