http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: LA PROMOCIÓ ASSEGURADA!!

jueves, mayo 28, 2009

LA PROMOCIÓ ASSEGURADA!!

CF JESÚS CATALÒNIA: 3 UE MONTBLANC: 0

La relaxada victòria assegura, com a mínim, la Promoció d’ascens a l’espera d’una puntxada del líder, Camp Clar.

Partit pràcticament de tràmit a la Santa Creu.
Si el pratit en si ja se veia vindre plàcid, lo Catalònia marcant ràpidament al min 13, com no?? Pitxixi Aleix (fent el 34è gol de la temporada!!) ja el va dixar mig per a sentència. I encara hagués estat pitjor, si només 2 minuts después, Calafat hagués transformat lo penal provocat per Pitxixi Aleix (que molt esportivament va dixar que el xutés Toni Calfat). El Montblanc, equip descendit des de fa vàries jornades, no va importuna massa la porteria de Marcos, però els jesusencs tampoc jugaven massa motivats. No obstant això, abans de la mitja part, un xut llunyà amb certa fortuna, d’Isaac Casanova (un dels millors jugadors de la temporada) posava ja definitivament el Catalònia a la promoció.

A la 2na part Guillermo Camarero va dedicar-se a donar minuts a jugadors que no han participat massa del joc. I els jesusencs, tot i jugar sense massa tensió van estavellar fins a 3 vegades la pilota al pal. I al min 65, falta al balcó de l’àr

ea, a la posició que més li agrada a Juanma Fatsini, que una vegada més (lo 5è potser?) va fer el seu gol “Marca de la casa” amb “l’ajuda” del porter visitant, com ja havia passat a Montblanc. Com deu posar lo peu per a que cap porter pugue blocar los seus xuts??

La nota negativa i l’ensurt del partit lo patir Francesc de la Vega, lo nèt de Maniguets, que en l’última jugada del partit va copejar-se el nas al terra. Per sort, la cosa no va anar a més.

Lo Catalònia s’ha mantingut imbatut a la Santa Creu, no ha perdut cap partit!! 12 victòries i 5 empats (4 d’ells consecutius). No sé si havia passat mai en la història del grup.

Aleix: 34 gols, queden 1 jornada.
Calafat: 11 gols + 1 en PP

Propera Jornada, Diumenge a les 18:00h al Municipal d’Ulldecona. S’espera gran afluència de públic jesusenc.

Ulldecona, millor equip de la 2na volta, 9è en 49 punts. Però ha perdut los 3 últims partits.

2-2 partit anada . Un dels pocs equips que han puntuat a la Santa Creu, fins i tot, potser va meréixer la victòria l’equip faldut.

Per aconseguir l’ascens directe hem de treure més punts que el Camp clar. Visita fàcil, en teoria, a l’Oleàstrum de Cambrils.

Sorteig de les eliminatòries promoció: dimarts 2 juny a les 18:30h a la seu de la Federació Catalana de Futbol, c/ Sicília 93-97, 1r pis, de Barcelona. Per si algun estudiant/treballador d'allí vol anar a vore-ho.

Los jugadors i el Club volen pujar!! Ja s’ha renovat a més de la meitat de la plantilla, entre ells a Pitxixi Aleix i Camarero. Hi ha rumors de la possible marxa de Calafat al Tortosa.

Possibles rivals: Organyà, Mollerussa, Pubilles Cases (en los 3 se va coincidir a la Preferent), Farners (Girona), Tona (Vic). Però falta decidir-se depenent de la última jornada.

Etiquetas: , , ,