http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: TOC!! TOC!! Sóc LA PREFERENT!!

sábado, mayo 23, 2009

TOC!! TOC!! Sóc LA PREFERENT!!

CF REDDIS: 1 CF JESÚS CATALÒNIA: 2

A 3 punts de la Promoció, com a mínim.

No va ser el millor partit disputat pels jesusencs, però la eficàcia golejadora mos deixa a les portes de la Preferent.

Abans de començar el partit al camp de la Pastoreta, los jesusencs savien que podien entrar a la història del Club. “VAMOS A GANAR!! Y VAMOS A HACER HISTORIA!” estimulava Guillermo Camarero als seus jugadors!!

I els ànims donaren fruits, perquè només havien passat 10 minuts, quan en una jugada rocambolesca, en rebots, va fer que la pilota caigués del cel, potser enviada per Déu, als peus de Pitxixi Aleix que una vegada més no va fallar (i en van 32!!!). El Reddis, sabent que ells també se jugaven molt, lluny d’afonar-se es va tirar avant i va ser llavons quan Marc Monteverde, porter jesusenc, va començar a agafar protagonisme, desvaratant totes les arribades locals, a excepció d’un travesser.

A la repressa, lo Catalònia va sortir hipermotivat per no vore’s superat pel Reddis, però no va ser suficient per evitar la sortida en trompa dels reusencs, que van arraconar als jesusencs, que estaven “groguis”.
Però al min 61, en una contra ràpidissima, “il professore” Calafat, aprofitant los espais que va dixar la defensa reusenca, se va escabullir d’un, de dos, de tres defenses, ERA EL MATEIX MESSI!! Creuava la pilota lluny del porter local, però va topar amb el travesser, però de nou l’esfèrica va caure a peus de Pitxixi Aleix (coincidència?? O bon posicionament??) que simplement l’espentejava per fer el seu 33è gol i el 2n del partit!! 0-2. Semblava sentenciat, però només va tardar 5 minuts lo Reddis per tornar a donar vida al partit, gràcies a un gran xut de falta. A partir d’aquí, es va vore perillar la victòria jesusenca. Però també, amb contra-atacs rapidíssims d’Aleix i de Calafat, s’hagués pogut ampliar la diferència.

Però lo marcador ja no es va moure i amb aquesta victòria, unida a la derrota del Gandesa, fa que si el Catalònia guanya el proper partit tingue assegurada, com a mínim la promoció!!

Aleix: 33 gols, queden 2 jornades.
Calafat: 11 gols + 1 en PP
En una victòria davant el cuer, la Promoció està assegurada.

Classificació

Propera jornada, Diumenge a les 16:00h a la Santa Creu:
Montblanc, última com a local davant el cuer, descendit des de fa vàries jornades.

0-3 partit anada

Només ha guanyat 5 partits i dels últims 19 encontres, 47 punts, només ha aconseguit 4 punts.

Etiquetas: , , ,

1 Comments:

At domingo, mayo 24, 2009 6:25:00 p. m., Blogger krusty said...

victòria plàcida per 3-0.
Lo Camp clar tmbé va guanyar per 2-1.
La promoció al sac!!
Ascens directe?? mos haurem d'esperar a diumge!!

 

Publicar un comentario

<< Home