http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: LO TANCAMENT de la SANTA CREU AL TN COMARQUES

miércoles, junio 17, 2009

LO TANCAMENT de la SANTA CREU AL TN COMARQUES

Dimarts dia 16 va sortir una breu nota informativa sobre lo tancament de la Santa Creu al TN comarques.
Aquí vaig vos dixo l'edició del programa. La notícia respecte al Catalònia surt al minut 4 i "s'allarga" 1,5 minuts.



2 comentaris a to personal (com tots los que faig en este blog!! vaiga!!):
- A mi no m'agrada que posiguen "Tortosa" quan som a Jesús. Si volen ser "legals" podrien posar EMD Jesús, però no Tortosa. I el Víctor Sorribes estes coses suposo que les sap. Però bueno, malauradament ja acostuma a passar.

- Ho trobo perfecte que pàssiguen la info pel comarques. Però realment té una repercussió mediàtica molt baixa. A més, molts ja ho deurien saber perquè ha sortit a la premsa escrita de la província i a altres mitjans de comunicació, però sempre de la província de Tarragona. No més enllà.

TV3, la de tots!! Podria haver-ho posat al TN migdia o nit. O sinó al futbol.cat del 33, tal i com ja estava previst. Encara que no es va poder passar per no cumplir lo "timing" establert i allargar-se massa l'entrevista al nou President de la Federació Catalana de Futbol (que com molt bé comentava algun seguidor del blog, una pregunteta sobre el tema no hauria anat gens malament. Poses 4 imatges del "partit" per lligar el tema i ja està. Temps total sobre 1,5-2 minuts. I ja està!! no cal més!! Però ni això!! Crec que tothom ho ha de saber, per què aquest precedent li pot complicar moltíssim l'existència a la Federació en incidents futurs.

I ara una crítica general a TV3 esperem que constructiva (que tot i això és la que miro més en lo poquet que la miro en general). Moltes vegades passen informacions de cursets, trobades, actes socials, associacions que són 4 gats (sense desmereixer a ningú, però me refereixo a que són poqueta gent). I en canvi, per aquí es fan activitats molt similars en moltíssima més afluència de gent i no surt mai a cap puesto!! És una simple apreciació.

Etiquetas: , ,

2 Comments:

At jueves, julio 02, 2009 11:54:00 a. m., Blogger krusty said...

Queda pendent la crònica esportiva del partit de tornada!! no m'he n'oblidat!! esperem que en breu la pugue penjar!!

 
At jueves, noviembre 19, 2009 4:31:00 a. m., Anonymous Anónimo said...

zelo intiresno, hvala

 

Publicar un comentario

<< Home