http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: Dades UE Aiguafreda

miércoles, junio 03, 2009

Dades UE Aiguafreda

Dades UE Aiguafreda:
Aiguafreda és una població del Vallés Oriental amb menys de 2500 habitants i situada a pocs km de Tona i Vic.
http://www.aiguafreda.cat/ca/

La temporada passada jugava a 2na Territorial i en cas de consumir l’ascens, haurà pujat 2 categories en 2 temporades: 2 ascensos consecutius.

Disputa els seus partits al camp Municipal Sant Julià Vilatorta, d'aquesta mateixa població i sobre una superfície de gespa artificial, degut a les obres del seu estadi.

Indumentària:
Camiseta color: Groc
Pantaló color: Blau
Mitjetes color: Groc

Partits guanyats: 23 (19)
Partits empatats: 5 (9)
Partits perduts: 6 (6)
Gols a favor: 105 (molts d'ells a pilota aturada) (77)
Gols en contra: 39 (40)
En parèntesi les dades del Catalònia.

Comparacions AiguaFreda vs Catalònia
Local: 36 punts vs 41 punts
PG 11 vs 12 PE: 4 vs 5 PP: 2 vs 0
Visitant: 37 punts vs 25 punts
PG: 12 vs 7 PE: 1 vs 4 PP:4 vs 6

Anàlisi
Encarava les darreres jornades com a líder sòlid seguit pel Tona, però possiblement, la pressió i la falta d’experiència l’han situat finalment com a 2n classificat. Prova d’això és que dels 3 últims partits com a local, l’Aiguafreda no n'ha guanyat cap (2 empats i 1 derrota). I dels últims 6 partits només ha aconseguit 2 victòries, sumant 7 punts de 18 possibles. Balanç pobre quan parlem d’un líder.

Per lo tant, jo crec (des de la meua més immensa ignorància i només basant-me en números) que és un equip feble psicològicament, tocat pel fet de vore l’ascens tant a prop durant tantes jornades, anant líder, i perdent-lo en la penúltima jornada. Si l’eliminatòria se li complica pot patir de valent, en canvi, lo Catalònia, té una moral i línea de joc inversa. Va fluixejar molt a principi d’any, però ja torna a estar a un nivell altíssim!! A més, en aquest últim tram hem recuperat quasi la totalitat de la plantilla i brilla excepcionalment la davantera. Tenint avui en dia, reforços de luxe a la banqueta. Evidentment, no serà fàcil (ha fet 107 gols!!!!), però si els jugadors jesusencs surten convençuts del que volen assolir, no tinc cap dubte que l’ascens serà de color verd-i-blanc!!

Un lector Anònim (un familiar per part de pare del qui va escriure lo Lazarillo de Tormes) me corregeix i afegeix lo seu punt de vista sobre l'AiguaFreda. Crec que és interessant que puguesseu llegir l'opinió d'algú que realment els coneix:
"Crec que vas molt errat en el teu anàlisi. L'Aiguadreda porta uns quants anys amb una despesa econòmica important fitxant a jugadors de categories molt superiors (un dels seus davanters era el titular del Manlleu la passada temporada i en tenen d'altres que coneixen bé la tercera divisió) Gent veterana, rocosa, hi van fort (amb esportivitat) i que no us posaràn les coses gens fàcil".

Foto de l'Aiguafreda davant del Campió el Tona, extretes de http://www.mesosona.cat/?seccio=fotos.

Etiquetas: , ,

8 Comments:

At viernes, junio 05, 2009 12:26:00 a. m., Anonymous Anónimo said...

Crec que vas molt errat en el teu anàlisi.

L'Aiguadreda porta uns quants anys amb una despesa econòmica important fitxant a jugadors de categories molt superiors (un dels seus davanters era el titular del Manlleu la passada temporada i en tenen d'altres que coneixen bé la tercera divisió) Gent veterana, rocosa, hi van fort (amb esportivitat) i que no us posaràn les coses gens fàcil.

Ànims i salut!
PS: no tinc res a veure amb aquest club. Els he patit dos cops aquest any i en veure la teva descripció t'he volgut aclarar la situació.

 
At viernes, junio 05, 2009 9:48:00 a. m., Blogger krusty said...

Perfecte!! Merci per la correcció!!
de fet buscava una mica això!!
Ja especifico, q des de la meua més extrema ignorància i només fixant-me en números, només me basava en los últims partits i en la tendència de l'equip!! factors molt poc representatius d'una temporada. Repetixo, desconec totalmnt este equip i simplmnt he intentat fer una "juguesca".

Podries dir on recau lo màxim perill d'este equip??

Moltes gràcies de 9!!

 
At viernes, junio 05, 2009 8:46:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

Jo els he seguit uns quants partits durant aquest any i em sembla que són els clars favorits per aquesta eliminatòria.
Es un equipàs fet a cop de talonari i que de ben segur alucinareu quan els veieu.A nosaltres ens vam guanyar els dos partits i la veritat es que hi havia moments en que ens van deixar en ridícul.

Podeu tenir alguna esperança perque sembla ser que no passen el millor moment i al club hi ha bastant nerviosisme i mostra d´això és que van fer fora de manera increible l´entrenador a falta d´una jornada i això no ha agradat gaire als jugadors.
Penseu que jugareu contra un equip molt potent econòmicament que a la comarca fa anys que és conegut com el Chelseafreda pels sous que cobren els seus jugadors.

 
At viernes, junio 05, 2009 9:51:00 p. m., Blogger krusty said...

Chelseafreda???? en serio?? osti q bo!! ;)
Bueno, com no els conec no puc opinar massa!! te puc parlar de natros: som un equip majoritàriamnt format a casa i de talonari res!! pro això no vol dir q siguessem mancos o coixos!! fa 2 temporades ja vam estar 2 temporades a Preferent. la gent està molt implicada en lo projecte!!
Com sempre, q guanye lo millor!! x a natros ja és un èxit i un premi a la temporda!! no mos hi juguem res!!

 
At lunes, junio 08, 2009 9:22:00 a. m., Blogger krusty said...

Bueno!!
1ra batalla perduda: 4-2.
Ara falta vore com acabarà la Guerra!!
"Las espadas en alto!"

 
At lunes, junio 08, 2009 4:02:00 p. m., Blogger krusty said...

eN BREU Les alineacions, crònica, impressions, fotos...

 
At martes, junio 16, 2009 12:20:00 p. m., Blogger krusty said...

Después de vore l'Aiguafreda i el desenvolupament de l'eliminatòria, me vaig luir en l'anàlisi!! jeje!!

Però ja vaig avisar en què em basava, i lo risc d'equivocar-me era alt, molt alt, però va ser divertit intentar-ho ;)

 
At miércoles, noviembre 04, 2009 8:04:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

hola,
el meu novio es un gran aficionat del vostre equip i per nadal li voldria regalar l'equipació completa. m'agradaria saber com ho puc aconseguir. Quines botigues la puc trobar etc..

 

Publicar un comentario

<< Home