http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 11 septiembre 2005

jueves, septiembre 15, 2005

Se nota!! se sent!! lo Cata a Preferent !!

Com ja sabeu tothom, aquest finde (18 setembre 2005, al camp Municipal del Marianao a les 16:30h. Dirigit pel "trenzilla" De la Cruz Estalache del col·legi d'àrbitres de Lleida) lo nostre Cata debuta en la categoría de Preferent, enquadrat al grup 2. Lo nostre primer adversari serà lo U.D. Marianao Poblet. Aquest equip de St.Boi del Llobregat serà, crec, una de les formacions capdavanteres de la categoría. Xq?? L'entitat vol recuperar la categoria perduda. L'any anterior militava a 1 categoria superior (1ra Catalana). Es va quedar només a 3 punts de la salvació i la Rapitenca, que al final va assolir l'ascens a 3ra Divisió, va perdre los 2 partits contra aquest equip. A més, ha obtingut resultats molt meritoris en aquesta pretemporada contra equips de categoria superior (encara que, en la pretemporada no hi ha res del tot fiable).
El terreny de joc és de gespa artificial, inagurat no fa ni una setmana (10 septembre de 2005). Potser aquest factor ens és lleugerament favorable, xq la Santa Creu ja fa quasi 3 anys (si quasi 3 anys!! Se va inagurar oficialment lo 5 de gener de 2003!! encara que un parell de mesos abans ja lo podiem disfrutar!! com passa lo temps!!) que va substituir lo marró pel verd.
Esperem que l'estrena en aquesta categoria "verge" per al club del nostre poble no ens passe factura en forma de nerviosisme i d'imprecisions.
Molta Sort en el debut!! A l'igual que en tota la temporada!!



U.D. Marianao Poblet

  • Web Oficial de la U.D.Marianao Poblet


  • Tampoc ens oblidem de l'equip filial!! També començarà el seu viatge per la 2na Territorial aquest dissabte contra el flamant campió de 3ra Territorial: el Tivenys!! Esperem que aquest any, després de la "novatada" de l'any anterior, ocupin un dels llocs privilegiats al capdavant de la taula classificatòria, que és el lloc, que al meu parer, es mereixen!! Equip n'hi ha de sobres!!
    Que la pilota comenci a rodar!!