http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 20 mayo 2007

jueves, mayo 24, 2007

SAGNIA DE PUNTS!!

Després de la derrota per la mínima davant d'un altre rival directe la salvació se complica moltíssim.

Lo partit va ser molt igualat amb cert domini local. Lo tempraner gol del Benifallet (min 21) va fer que aquests juguessen més còmodes. Lo Catalònia va tindre les seues opcions d'empatar, sobretot per obra de Bonilla i Alfonso. Però lo resultat catastròfic per als interessos jesusencs ja no se va moure!!

Però la notícia tràgica se va produir a l'acabar lo partit. Carlos Asín, al dirigir-se als vestidors, ple de sentiment d'impotència i ràbia, després de la derrota li va pegar un cop amb la mà esquerra a una porta de vidre amb un barrots metàl·lics!! Amb la mala sort que aquesta es va trencar i al treure el braç, que se li havia quedat engantxat entre els barrots, se'l va desgarrar, produint-se una gran hemorràgia, amb trencaments d'artèries, nervis, tendons i deixant a la vista l'òs!! La imatge va ser dantesca, i Carlos i molts companys seus van estar a punt de perdre el coneixement davant la tragèdia i la quantitat de sang que brodava!! Per sort, allí havia un ATS que li va realitzar els 1rs auxilis, ficant-li fins i tot suero, abans no arribés l'ambulància!! Aquella mateixa nit (diumenge) va ser operat d'urgència!! L'operació va anar bé i ara falta vore com evoluciona, ja que hi havia un parell de dits en los quals no tenia sensibilitat.

Des d'estes línies donar-li suport moral!! Encara que també li vam donar personalment!! I sense que li face falta, per que estava molt sol·licitat ;)

Fets com aquest mos han de fer pensar que lo futbol als nostres nivells només és un joc i un hobby!! I que no val la pena jugar-te la salud o la faena!! Encara que en calent costa olt de pensar això!!

Tornant als temes purament esportius, cada vegada queda menys per reaccionar!! Només resten disputar 9 punts i sembla ser que ja només depenem d'un miracle!! Fins i tot una victòria aquesta jornada podria no ser suficient per confirmar ja lo descens matemàtic depenent dels altres resultats!!

De moment aquesta jornada ens visita el Godall, que ja és oficialment equip de 3ra Territorial!! Lo fet de que no se juguen res sempre és una arma de doble fil!! Estaran menos motivats, però més tranquils!! I sovint los nervis fan perdre los partits!!
DISSABTE A LES 15:00h TOTS A LA SANTA CREU!!

I després los alevins jugant el partit de tornada de la promoció d'ascens contra el Nàstic de Tarragona, encara que la remontada està molt difícil!!

Crònica del Partit d'anada de la Lligueta Godall- Jesús Catalònia "B".

I la cançó de la setmana va dedicada a Carlos!! Tornem als temes dance, tant estimats per la meua persona, amb un clàssic d'un dels Djs italians més coneguts internacionalment: Gigi d'Agostino, amb "I'll fly with you (o també anomaenada l'Amour toujours!)", volaré amb tu!! Ja sabeu lo per què de la dedicatòria, no??

Aquest és lo video-clip oficial:


I si voleu la mateixa cançó amb un video-clip més pujadet de to amb imatges i viedo de les TATU...http://www.youtube.com/watch?v=aHLFvnsU61U

Etiquetas: , , ,

martes, mayo 22, 2007

FINS AVIAT, PREFERENT!!!

Els miracles quasi mai se compleixen (per això són miracles!!) i l'actual campió en 32 minuts va tindre suficient per deixar-nos sense opcions i fer-nos tocar de peus a terra a la Primera Territorial.

Només valia la victòria i esperar!! i si aquesta s'ha de produir davant de l'afició abarrotada i entregada del millor conjunt de la categoria, sabedors que la victòria los hi podia representar el títol de Campions, pos la cosa se complica!! I més si los hòmens de Mauro Ravnic se col·loquen amb un tranquil·litzador 4-0 als 32 minuts del partit!! Lo matx no va tindre massa història!! Sortida en trompa, com una apissonadora, dels de Segrià amb ganes de sentenciar ràpid. I uns jesusencs, plagats de baixes, desbordats i incapaços de frenar la màquina de futbol del Benavent!! A partir del 4rt gol lo partit s'acabà i simplement era qüestió de que passessin els minuts per a confirmar lo que tothom savia!! El Benavent es proclamava campió i el Jesús Catalònia descendia a la Primera Territorial!! Curiosament, en un mateix encontre de Liga Regular van coincidir 2 equips separats, en aquell precís instant, per dues categories!! L'alegria sempre contrasta en la tristesa!! I els jesusencs vam ser uns convidats de pedra!! un actor secundari, molt entregat i amb ganes, però amb pocs recursos!!!

Des d'estes línies humils només resta Felicitar al millor equip de la categoria i que ha merescut sobradament aquest campionat!! FELICITATS BENAVENT!!!

Video-resum del partit d'anada Jesús Catalònia- Benavent

Fotos extretes de la pàgina web oficial del FC Benavent .

Resultats jornada 33 i propera jornada i última (34).
Classificació jornada 33.

La propera jornada, i última, hi ha derbi tarragoní, sense cap motivació per als jesusencs, però importantíssim per al Cambrils, que si no puntúa i depenent dels resultats també podria perdre la categoria!! Esperem que el nostre equip mos done la última victòria a la Preferent!!

Crònica partit anada Cambrils-Jesús Catalònia

Crònica del partit Jesús Catalònia- Cambrils (temporada 2005/06)

Ara ja s'ha venut tot l'arrós i la temporada vinent tornarem, després de 2 anys per la Preferent, a la Territorial. Sincerament, crec que lo nostre equip ha rendit a un nivell altíssim, per sobre de les seues possibilitats!! Mereixiem per mèrits propis estar a Preferent!! Però la competitivitat és altíssima i és molt difícil competir davant grans pressupostos, ciutats molt més grans, històrics del futbol català...Som un club humil d'un petit poble (3.500 habitants), amb pocs recursos econòmics, amb la majoria de jugadors de "casa" i amb molt recursos humans!! Ara falta vore les intencions o la possible restructuració de cara a l'any vinent!!

I la cançó de la setmana..."Un beso y una flor" de Nino Bravo!! MArxem de la Preferent, però esperem fer-ho de la millor manera possible!!

Etiquetas: , , ,

lunes, mayo 21, 2007

FOTOS del PARTIT JESÚS CATALÒNIA vs JÚPITER
(Jornada 32, 13/5/2007)

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog
Únic gol del Jesús Catalònia fet per Jaume Gumiel.


Tots los videos del Jesús Catalònia AQUÍ

Etiquetas: , , ,