http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 06 mayo 2007

viernes, mayo 11, 2007

PAS ENRERA!!

Després de 4 partits sense perde, 3 dels quals fin i tot, sense rebre cap gol, el Filial torna a sucumbir en l'últim sospir i surt golejat, de manera enganyosa, d'un dels rivals més directes: el Masdebverge!!

Gols: 0-1 Min 3 Tomas; 1-1 Min 12 Pau; 2-1 Min 60 Ivan; 3-1 Min 84 Gombau; 4-1 Min 87 Gombau.

El jesusencs encaraven òptimament l'encontre a l'avançar-se en el marcador, mitjançant Tomàs, tan bon punt iniciar-se el partit!! Tot i així els del Montsià reaccionaren eficaçment i en 10 minuts tornaven a situar les taules en el marcador. Durant la resta de la 1ra meitat el Catalònia es va posicionar correctament i los locals no podien desenvolupar lo seu joc.

A la tornada del descans, els 1rs minuts infructuosos portaren a cap-girar el marcador per part del Masdenverge després d'una jugada desafortunada per als jesusencs!! Los verd-i-blancs no tingueren més opcions que llançar-se a l'atac per intentar, com a mínim, restablir la igualada. Ja en els minuts finals amb el Catalònia abocat a l'atac, en 2 contres, el Masdenverge establia el definitiu i abultat 4-1.
Com a nota negativa extradeportiva el comportament Prepotent i xulesc de l'àrbitre (fins i tot va expulsar un aficionat!!! Si!! si!!)!! Gràcies al comportament exemplar i digne d'admirar dels 2 equips i de les 2 aficions no van haver danys que lamentar.

(Foto de la plantilla del Masdenverge extreta de l"especial Futbol" de "La veu de l'Ebre")

En el acamí de la salvació ha sorgit un obstacle molt difícil de neutralitzar. Queden 5 partits (15 punts!!) i la salvació teòrica està a 5 punts!! Tot i així mentre hi ha vida hi ha esperança!! O això mos han ensenyat sempre...El primer escull a salvar, ni més ni menys, que el líder!! EL Corbera!! L'equip de Paco Lleixà estar tenint una trajectòria admirable en aquesta lligueta, on encara no han perdut cap encontre, i han aconseguit 22 punts de 24 possibles (tenen 1 partit aplaçat!). Sense dubte un rival molt complicat, però que en la lligueta regular vam derrotar-los en los 2 parits disputats!! Per què no pot tornar a passar?!?!?

Partit a la Santa Creu (1ra volta regular) Jesús Catalònia - Corbera

Partit 2na volta regular entre Corbera- Jesús Catalònia "B"

Partit 1ra volta Lligueta descens Corbera - Jesús Catalònia "B"

Us ESPEREM DISSABTE a les 15:00h a la SANTA CREU per fer de VALENTA FORÇA!!!

I com fa la "Maria" de Ricky Martin anem fent natros!! "Un passet endavant, un passet atràs!!"

jueves, mayo 10, 2007

FOTOS I VIDEOS del partit CF JESÚS CATALÒNIA - GUISSONA
This album is powered by BubbleShare - Add to my blog


Gol de David Subirats

Falta directa d'Aleix al travesser

Jugada d'Aleix al Travesser

Gran Parada del Porter a cop de cap d'Aleix


Tots los videos del Jesús Catalònia AQUÍ

Etiquetas:

miércoles, mayo 09, 2007

LA LLUITA PER LA PERMANÈNCIA ES TRASLLADA AL VESTIDOR DE L'ÀRBITRE!!

En un encontre marcat pel nerviosisme, les contínues faltes, sobretot locals, els expulsats (1 local i 2 visitants: Subi i Castillo), los 2 penals xiulats en contra dels jesusencs (només un transformat, l'altre parat per Manel Vizcarro), l'òpció d'empatar del Catalònia (per part de Solla), la sentència definitiva en temps afegit del SantS...malgrat tot això!! Sempre serà recordat com lo partit en que l'àrbitre Gonzàlez Pleguezuelos va agredir, amb 2 cops de puny, 1 hora després del partit a David Castrejo, membre del cos tècnic del Jesús Catalònia, per haver-li recriminat la seua actuació "casera".

Podeu llegir el text íntegre que el mateix David ha escrit al Foro de Futbol Catalunya :
"L'arbitre, del colegi de Terrasa ha tingut un criteri diferent amb els dos equips, no influint amb el resultat pero si amb el transcurs del partit, l'equip local ha fet 29 faltes i només en 4 ocasions els locals han vist la targeta, mentre que l'equip visitant, realitzant 18 faltes, ha vist onze targetes grogues, acabant el partit amb 9 jugadors, i el sants amb 10. Al finalitzar el partit m'he dirigit a l'arbitre dient-li literalment, que casero has sido, pero ya sabes lo que haces porque tu con 38 años ya no tienes que subir d categoria. Una hora despres quant s'ha disposat a entrengar l'acta, i mentre el delegat visitant la llegia; jo que estava per alli he sigut cridat per ell dient-me ''David, pots entrar un moment perfavor. En el moment en que he pasat per la porta, aquest senyor m'ha propinat dos cops de puny, un ha alcansat el meu pomul esquerre causant-me un hematoma i l'altre al coll causantme una ferida. Es imperdonable aquesta actitut per part de l'arbitre, el qual tampoc s'ha dirigit a mi en cap moment per demanar disculpes pels fets ocorreguts, ara nomes esepero que es faci justicia i que aquest arbitre no xiuli mes cap partit de futbol i que no hi hagi cap victima més l'arbitre que ha agredit a un membre del cos tecnic del CF Jesús Catalònia. Comite Català de l'esport, delegació d'arbitres de Terrassa. us demano qe es faci justicia amb aquesta persona per que l'herror que h cometut avui no te nom, i menys parlant que una persona de 38 anys ha agredit a una de 19. VERGOÑOS."

Des d'aquestes línies recrimar i exigir tolerància zero per a qualsevol forma de violència o agressió en lo món de l'esport!! Per a l'"latre" món també!! CLAR!! però no vindria a compte en aquest blog!!

En l'estrictament esportiu la única nota positiva és que el Pubilla Casas tampoc ha pogut puntuar, davant un espectacular Viladecans en la 2na volta, i continúa propet. Estos 2 puntets mos separen de la salvació teòrica, ja que per compensacions aquesta posició seria la 1ra en caure!! Però a ben poqueta cosa més podem aspiar!! El següent posicionat és el Santfeliuenc a ja 5 punts, quan només queden 9 a disputar!!

Resultats jornada 31 i propera jornada (32).
Classificació jornada 31.

I aquest diumnege un altre partit importantíssim davant un altre dels històrics del futbol català: el JÚPITER. Només torna a valdre la vistòria.!! L'equip barceloní està en una posició més tranquil·la encara que tampoc se pot adormir, en cas de que se donen molts descensos compensats!! Com a visitants han perdut 5 encontres, n'han empatat 4 i n'han guanyat 6!! Últimamament porten una ratxa sense perdre de 5 partits, inclós l'empat al camp del líder el Benavent!! No serà un rival gens fàcil!! Esperem tornar a obtenir un resuilatat tant bo com en lo partit disputat a Barcelona:

Partit 1ra volta: Júpiter - Jesús Catalònia.

I la cançó de la setmana és d'"All Saints", concretament "Pure Shores" !!! Per què hem jugat contra el SAnts , per què mos cal l'ajuda de tots los Sants per evitar la tant indessitjada 1ra Territorial, i com en la cançó, arribar a la costa de la salvació i sortir del mar del descens!!

Etiquetas: , , ,