http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 03 febrero 2008

jueves, febrero 07, 2008

Pròxima JornadA (20): CF JESÚS CATALÒNIA - C BONAVISTA

Aquesta jornada visita Jesús el C Bonavista. Els del Tarragonés ocupen la penúltima plaça de la classificació i per tant se troben en lloc de descens (17 punts).

Com a visitant és més perillós del que podria semblar mirant la taula classificatòria: 4 partits perduts, però 5 sense perdre (3 victòries i 2 empats). Aconseguint sumar 11 de 27 punts possibles, i destacant que ha tret quasi el doble de punts com a visitant (11) que com a local (6). Ha rebut 18 gols i n'ha marcat 13, quedant-se només un partit sense marcar, en canvi com a locals fins a 5 ocasions no han vist porta!! En l'últim matx van perdre estrepitosament davant l'Ametlla de MAr (0-3), encara que com veiem és fora de casa quan donen més guerra.
Els jesusencs, per la seua banda, com a locals no arriben a l'aprovat (14 punts de 30: 4 guanyats, 2 empatats i 4 perduts), havent marcat 15 gols (més de la meitat en 2 partits: 3-1 Ulldecona i 5-1 LA Cava) i rebent-ne 14. Nombres gens alentadors!!
O sigue que fa falta la força de la gent per allunyar-nos definitivamen de la zona perillosa (estem a 5 punts del descens!!). En el partit d'anada vam poder aconseguir la victòria per un ajustat 0-1.

Diumenge 10 febrer a les 16:00 h a la SantA CreU.

Foto d'un partit del Bonavista extreta de la web Reus24

Etiquetas:

miércoles, febrero 06, 2008

ABONATS a l'EMPAT
(a vore si creixem...)

El Jesús Catalònia segueix sense perdre (7 jornades), però també sense guanyar (4 empats consecutius).

El partit es preveia igualat i així va ser. A l'inici el pes majoritari del partit el va portar més els del Montsià, però el Catalònia ben posicionat no tingué excessius problemes i poc a poc es va anar fent amb el control del partit.

A la segona part los 2 equips van sortir a jugar i a oferir un bon espectacle. L'encontre era d'anada i tornada amb un final indecís i emoció assegurada! Ambdós conjunts tingueren un parell de bones ocasions per desequilibrar la balança però el marcador, una setmana més, no es desempataria.

Al final empat a zero, quan potser lo més just hagués estat un empat a gols.
Destacar el debut d'un ex-jesusenc en les files de l'Ulldecona, després del seu pas fugaç pel Benifallet, no parlem d'altre que de Jesús Ferreres. Per altra banda, Àlex Sánchez, porter del filial, ha recal·lat precisament al Benifallet després de la marxa del seu porter "To", un altre ex-jeseusenc!! UF!! quin lio!! És pitjor que la premsa rosa!! Els hi desitgem des d'aquest húmil blog que els hi vaigue tot lo millor possible a tots dos.

I continúa la ratxa...d'empats!! És cert que portem 7 partits sense conéixer la derrota, però també ben cert és que de 12 punts possibles només n'hem aconseguit sumar 4!! Ni la meitat!! Des de que la victòria val 3 punts els empats valen molt poquet!!

Esperem que la pròxima jornada se trenque la ratxa d'empats...per a guanyar!!

I la cançó de la setmana és de Conchita (que no vol dir que sigue Tarzan!!). Segur que l'heu sentit moltes vegades: "Nada que perder", per què natros també sembla que no puguessem perdre res.

Etiquetas: , , ,