http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 06 enero 2008

miércoles, enero 09, 2008

CF Jesús Catalònia: 1 Oleastrum: 0


Partit molt equilibrat, i a fases ensopit, el que van disputar l'Oleàstrum i el Jesús Catalònia a la Santa Creu. La tònica (Schweppes!) del partit va ser les poques ocasions creades per part d'ambdós conjunts. El Jesús Catalònia va desequilibrar el marcador gràcies a un autèntic golàs de Ruben Castillo al minut 76 de partit en una de les poques ocasions del matx. L'Oleàstrum hagués pogut empatar en el temps de descompte (potser lo resultat més just que hauria pogut donar-se) però la pilota es va estavellar al pal de la porteria de l'equip verd-i-blanc.


La nota positiva del partit, a més dels 3 punts aconseguits, és la mini-ratxa de 3 partits consecutius aconseguint la victòria. Aquest fet implica que poquet a poquet anem sortint dels llocs perillosos i apropant-nos més al lloc que crec jo que ens pertocaria.

La nota negativa de la jornada va estar la recaiguda de Manel Canalda, encara que al final sembla que no serà tan greu com es podia imaginar!! Des d'aquí molts d'ànims!! Per que sabem que s'ho pren molt seriosament i és un autèntic professional del futbol!!


El proper partit ens enfrontem a un dels "gallets" de la categoria: el Torreforta. Actulament ocupa la 2na posició i és un dels clars aspirants, de moment, a pujar de categoria. Compta amb un equip madur, contundent i expeditiu, com a locals al Municipal de Torreforta de 7 partits han aconseguit 5 victòries i 2 empats. Això implica haver aconseguit 17 dels 21 punts possibles i que encara estiguen invictes al seu feudo: tot un fortí!! Esperem que la bona ratxa del nostre equip, amb 3 victòries consecutives, no s'hagi truncat per indigestió de polvorons, cava i/o similars i que l'any 2008 mos porte molts de punts!!

(Si voleu vore la classificació i els resultats millor, cliqueu sobre la imatge!)

Etiquetas: , , ,