http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 29 enero 2006

martes, enero 31, 2006

MARejadilla!!

C.F.Jesús Catalònia: 2 Marianao Poblet: 4

Partit per olvidar dels jesusencs. Tot i avançar-se 2 cops en el marcadors els verd-i-blancs no van saber rentabilitzar les seues avantatges i van acabar donant una pobre imatge.
El partit pintava bé, quant als 3min. Xavi Gisbert obria el marcador i donava tranquil·litat al aprofitar-se d'un error defensiu a l'intentar forçar el fora de joc. Però només 15min. més tard un davanter visitant, en una jugada protestada com a fora de joc pels locals, però que no era, es va plantar sol davant de Sergi i li va fer una vaselina a la sortida d'aquest, amb només 2 pams, que li va permetre rematar a porta buida. Per als qui tinguésseu memòria futbolística, seria un gol semblant al que va fer Messi al camp nou contra l'Albacete la temporada passada. A partir d'aquí joc fosc, sense ocasions, molt de migcampisme, embossat, sense idees. Però a falta de 2 min per a la mitja part, un penal dubtós, sobre Aleix, va servir per que ell mateix, donés l'avantatja momentànea en el marcador a la mitja part per als jesusencs.
A la repressa, els locals sortiren desorientats, i als 20 min de la 2na meitat, un remat de cap del davanter, centre en una falta per la banda dreta, donava l'empat. Els locals intentaren fer-se amb el centre del camp però sense opcions ni ocasions. I a falta de 10 min per a la conclusió de l'encontre, un xut ras del Marianao desde fora de l'àrea local, li botà davant de Sergi i, sorpressivament, va arribar al fons de la xarxa. Després lo de sempre, presses, corrillos, pilotes a l'olla... L'empat podia haver arribat en una jugada confusa a l'interior de l'àrea dels de Sant Boi, però quan ja es complia el temps, un contraatac culminat de manera excepcional amb un fort xut creuat del lateral esquerre que va entrar per tota l'esquadra, deixava ja el marcador definitiu de 2-4.

Crònica de la pàgina web del Marianao:

JESUS CATALONIA, C.F. 2 C.D. MARIANAO POBLET 4
Peor partido de la temporada del cuadro local ante un Marianao que merecio la victoria en una gran segunda parte.
Pàgina web del Marianao Poblet.

També us mostro el camp del Benavent i de l'Organyà, estan sota la capa blanca de neu.
I aquesta setmana la cançó elegida és la més famosa de "Everything but the girl": Missing!! perquè l'equip va estar així! "Perdut".

Powered by Castpost

Resultats jornada 18 i propera jornada (19).
Classificació jornada 18.

I la propera setmana ens desplaçem fins a Viladecans, situat en zona de descenç, però amb 2 partits menys. En la primera volta vàrem guanyar gràcies a un solitari gol d'Aleix i només ha aconseguit 9 dels 24 punts possibles com a locals.

Crònica del partit de la primera volta contra el Viladecans.

Per altra banda, he trobat una pàgina web que només parla de la Preferent. Al següent link podeu llegir lo que opinen sobre la nostra primera volta (ens deixen bastant bé) i una fitxa tècnica del club.
Resum de cada equip de la primera volta.
Fitxa tècnica del C.F.Jesús Catalònia.

C.E. Tivenys: 2 C.F. Jesús Catalònia "B": 2
El filial va aconseguir puntuar per primer cop aquesta temporada lluny de la Santa Creu.

Primer s'avançaren els verd-i-blancs gràcies al capità Alfonso Boix. Poc després empataren els locals. Amb aquest resultat s'arribà a la mitja part. Aquesta tingue la pecularietat que durà 45 min!! si!! si!! 45 min. L'àrbitre veié perillar la seua integritat física i va exigir per a la 2na meitat la presència de la Guàrdia Civil. Fins que els de la Benemèrita no arribaren no s'inicia el 2n temps.
En aquest, els locals capgiraren el marcador, però els visitants aprofitaren la ratxa golejadora d'Alfonso Boix (4 gols en 2 partits) per empatar definitivament l'encontre.

Després del partit començà l'autèntic espectacle. Picabaralles, empentes, insults, cops de puny, batalla campal, entre jugadors, cos tècnic i algun que altre del públic. Al final, per sort, no es van haver de lamentar danys majors.

Etiquetas: , , ,