http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 02 abril 2006

martes, abril 04, 2006

F. C. Cambrils: 2 C.F. Jesús Catalònia: 2
Als minuts finals es tornen a escapar 2 punts i l'empat deixa un gust agri-dulce (com lo pollo xino) als jesusencs.
El partit va començar amb un domini total, però sense massa perill del visitants. Al primer quart de l'encontre, un mal rebuig de Manel Carles al mig del camp va propiciar una bona passada per a que l'extrem cambrilenc marxés per velocitat i batés a Sergi. En tota la 1ra part els locals només van tornar a xutar un cop a la porteria verd-i-blanca. Els jesusencs controlaven totalment el joc i ho intentaven sense massa sort. Només gràcies a un penal transformat per Aleix (veure video. I ja van 16 gols!! Pitxixi de la categoria) van poder foradar als locals.
La repressa no podia començar millor per als jesusencs. Al min.2, una correguda per la banda esquerra de Manel Carles "marca de la casa" deixava en posició immillorable per a que Talarn només hagués d'empenyer la bimba al fons de la xarxa. El partit semblava sentenciat. El Cambrils no creava ocasions, no tenia, massa idees. Però en el minut 85, el davanter local es desenvolt entre 4 defenses visitants i posava la pilota lluny de l'abast de Sergi. En els darrers instants, inclús els blau-i-blancs haguessen pogut emportar-se els 3 punts, ja que van tindre un parell de molt bones ocasions. Hauria estat un premi excessiu al que es va vore damunt la gespa artificial del Municipal de Cambrils.

Resultats jornada 27 i propera jornada (28).
Classificació jornada 27.

I aquesta setmana...el Mollerussa, un històric del futbol català amb hores baixes!! Es troba en situació de descens. Com a visitant ha empatat 5 partits, n'ha perdut 6 (encara q excepte 1, tots els altres per la mínima) i només ha guanyat al camp del Roda de Barà, també en situació de descens). No serà un fàcil partit, no obstant, però hauria de servir com a revulsiu per tornar al camí de les victòries olvidades i situar-nos en una posició més tranquil·la. Recordem que només hem sumat 5 punts dels últims 18 possibles i que des de lo dia 19 febrer, quan vam visitar l'últim classificat: l'Organyà, que no ens emportem els 3 punts. De totes maneres, si a principi de temporada ens donen la situació actual, segur que firmem tots, ràpid i sense mirar. No??
Crònica del partit de la 1ra volta.

Ginestar: 1 C.F. Jesús Catalònia "B": 2
I el filial que menja en un plat apart!! Chapeau a l'espectacular 2na volta que estan fent!!
El partit no fou brillant. No es veigue bon futbol, però si molta emoció des de principi fins al final. Amb un joc tosco i sense masses ocasions s'arribà amb empat a zero a la mitja part. En la 2na part s'avançaren els locals gràcies a una badada de la defensa verd-i-blanca. L'empat ha estat obra de Jesús. Un penal produit sobre Tomàs i transformat per Juanma Fatsini ha servit als jesusencs per emportar-se els 3 punts i seguir amb la seua particular ratxa de resultats positius.
I el dissabte ens visita el Batea, 4rt classificat, però que en cas de victòria local empatariem a punts. En el seu camp vam perdre per un ajustat 2-1.
Des de aquestes línies, s'invita fervorosament a tots els aficionats a apoyar als nostres equips!!!

Resultats jornada 27 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.

Resultats jornada 27 i Classificació de la Federació Catalana

Etiquetas: , , ,