http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 15 abril 2007

jueves, abril 19, 2007

PUNT d'ESPERANÇA !!!

El Jesús Catalònia, que va acabar en 9 jugadors, molt ben ordenat en defensa aconsegueix treure un punt del camp d'un dels "gallets" del grup.

El partit no serà recordat pel joc espectacular dels 2 equips, però si que se va mantindre l'emoció fins al final d'aquest. El SAnt Jaume és qui va portar lo pes de l'encontre, amb un major domini territorial, però que no es traduia en clares ocasions de gol, perquè en los metros finals el descencert rogenc i el bon posicionament, ben tancats i sense deixar espais, i concentració visitant ho evitaren. Els jesusencs també sortiren alguna vegada perillosament al contra-atac, però tampoc gaudiren de bones ocasions.

Al final un puntet, que si bé és cert que no canvia molt les coses a nivell de la classificació (continuem anant últims), si que dóna una braferada d'esperança, i més després de 2 partits seguits (los 2 fora de casa) sense rebre cap gol!! Quan les setmanes anteriors aquest havia estat un dels aspectes més negatious de l'equip. Una progressió que esperem que continuï auquest dissabte davant la Rapitenca "B". Els del Montsià sumen només 2 punts més (5 en total). Ara la salvació "teòrica" (a l'espera dels descensos compensats) estaria a 6 punts!! 2 partits quan encara ne queden 8!! La cosa està difícil, però no impossible!! s'ha de seguir lluitant!!

Dissabte a les 15:00 hores tothom a fer força!!

I la cançó de la setmana és de Lasgo: "Something", per què algo és algo, i un puntet fora de casa sempre és molt positiu!! Si després se guanya a casa, claro!!

Etiquetas: , , ,

martes, abril 17, 2007


DE PENA!!!

Un got de tàctica pèssima, un polzet de joc desastrós i 2 cullerades de gols de còrner. Ingredients d'un còctel molotov que mos posa 1 peu i mig a la Primera Territorial.

Després del partit vist a un no li queden moltes ganes d'escriure!! El partit es presentava com, possiblement, un dels més importants de la temporada!! I davant d'això no se poden anar provant tàctiques estranyes ni alinear jugadors fora de les seues posicions. I si veus que la cosa no funciona, s'ha d'intentar solucionar amb variants pràctiques i reals, que doniguen confiança i resoluició a l'equip!! i no amb canvis que no aporten molt, no pels jugadors, sinó per la funció a desempènyer!!

Lo partit va ser un contínuo "voler i no poder". Los jesusencs en ganes i entrega, però només amb això!! Que no és poc!! però no suficient!! Sense idees clares, sense profunditat ni verticalitat en el joc!! Sense individualismes!! Sense joc col·lectiu!! Sense casi bé res!! I el Pubilla Casas simplement a defensar-se i evitar jugar a futbol!! I quan estàvem a punt d'arribar al descans els hospitalencs marcaven el 1r gol de la tarde!! Va ser després d'un còrner per banda esquerra quan el jugador del Pubilla Casas va rematar sol!! completament sol, sense ni la oposició de la seua sombra, al fons de la xarxa!! Premi excessiu per las visitants!!

I a partir d'aquí se va acabar lo partit!! Precipitació dels locals!! Joc accelerat però sense arribades clares!! Pèrdues de temps i talls constants del joc dels visitants (era lo que havien de fer!! anaven guanyant)!! Excessiva permissivitat de col·legiat!! Per acabar-ho d'"emmerdar", en un altre còrner sense oposició, el Pubilla va fer el 2n: 0-2. Lo gol llunyà de Xavi Gisbert a mitants de la 2na part va donar emoció al partit fins al final. L'empat hauria pogut arribar!! Però jugant així no mos mereixem estar a la Preferent!! Encara que los altres equips tampoc no és que facen molt per guanyar-nos!! potser aquí està la diferència!!
Resultats jornada 28 i propera jornada (29).
Classificació jornada 28.

I arribat a aquest punt, és la primera vegada en tota la temporada que tinc dubtes sobre la salvació!! Fins diumenge hauria posat la mà al foc, convençut de la salvació del nostre equip!! Ara potser me cremaria!! Queden 18 punts!! En lo millor dels casos, sent optimista, treurem 10 punts!! Insuficients, crec, per a evitar la Primera Territorial!! No és moment de fer llenya de l'arbre caigut, però diumenge lo públic se'n va anar molt trist de la Santa Creu després l'espectacle observat!!

I aquesta jornada visitarem Rubí per enfrentar-nos a un dels equips que ha deplegat un joc més vistós durant tota la temporada: l'Olímpic Can Fatjó!! Actualment es troba a només 2 punts de la promoció d'ascens!! Ha fet 55 gols i n'ha encaixat 36 (natros 44/50). Com a locals han empat 1 partit, n'han perdut 3 i s'han emportat 10 victòries. Realment un partit molt complicat!!
Crònica del partit de la 1ra volta: Jesús Catalònia - Olímpic Can Fatjó

I la cançó de la setmana l'entona Celine Dion: "My heart will go on!", la banda sonora original de Titanic. Esperem al final de la pel·lícula que lo nostre CatA sigue la Katie Winsley i no lo Leonardo Di Caprio!! Encara que diumenge ja vam quedar molt congelats!!

(DEGUT A PROBLEMES TÈCNICS NO HEM POGUT PENJAR LES FOTOS DEL PARTIT. ESPEREM QUE EN BREU AIXÍ HO PUGUÈSSEM FER!!)

Etiquetas: , , ,