http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 18 septiembre 2005

martes, septiembre 20, 2005

Inici prometedor dels nostres equips!!

Potser ni els més optimistes esperaven una jornada de debut tan positiva.

El primer equip va debutar per la porta gran en la categoria de Preferent!
Els verd-i-blancs es van emportar els 3 punts (1-2) del díficil camp de la U.D. Marianao Poblet. Els gols visitants els van marcar Manel Carles i Subi.Aquesta victòria ens ha de donar molta confiança i moral, però sense olvidar, que lo nostre objectiu, en un principi, és mantindre la categoria.

  • Resultats de la 1ra Jornada

  • Per altra banda, l'equip filial també va sumar los 3 punts en joc després de remuntar un 0-1 al C.F.Tivenys! Lo resultat final va ser d'un clar 4-2. Los gols els van marcar Juanma, per partida doble, lo gran capi Alfonso i Tomàs, que tornava a les files del Catalònia després del seu pas pel futbol sala.

    En la pròxima jornada, lo primer equip rep a les 16:00 h al Camp de la Sta. Creu al Viladecans (que va empatar a 1 al Municipal Nou de Viladecans, contra el sempre complicat Mollerussa).

  • Web Viladecans


  • L'equip de 2na Territorial torna a jugar a casa, aquest cop contra el Flix. Recordem que la temporada passada l'equip de la Ribera d'Ebre es va quedar a les portes de l'ascens a la 1ra Territorial, i que és un dels favorits d'aquesta temporada per a aconseguir-ho.

  • Web de Flix


  • S'invita a tots los aficionats a animar fervorosament als 2 equips del nostre poble!!